Robertson usikker – men noen gode skadenyheter er det

Andy Robertson er usikker til kampen mot Arsenal, men for Sadio Mané og Jordan Henderson ser det mer lovende ut.

Det gikk ikke Norges vei i VM-kvalifiseringskampen mot Nederland, men Virgil van Dijk får nå kanskje endelig oppleve et VM. Det kan også flere andre Liverpool-spillere. I onsdagens «Pausepraten» hører vi også om Andy Robertsons skadesituasjon og om noen mer positive nyheter om Sadio Mané og Jordan Henderson, og vi hører om FSGs nye oppkjøp.


Hver dag fra mandag til fredag vil Liverpool supporterklubb Norge komme med en nyhetspodcast med det siste døgnets nyheter fra Liverpool. I «Pausepraten - det siste døgnet med Liverpool» vil Arve Vassbotten og Mari Lunde veksle på å oppsummere de siste nyhetene fra klubben vi elsker.

Denne podcasten vil komme i tillegg til The Kopite Podcasten, som vi lager ukentlig i sesongen. 

Listen on Apple Podcasts