– Elliott kan være tilbake i januar

I tirsdagens «Pausepraten» hører vi om Harvey Elliott som nå trener med ball igjen, og forventes å bli klar for spill igjen i løpet av januar.

Vi er også innom det hektiske vinterprogrammet til Liverpool etter at Champions League-trekningen ble klar, oppgjøret mot Newcastle, koronaproblemene i Premier League, og Nathaniel Phillips som er ønsket av West Ham.


Hver dag fra mandag til fredag vil Liverpool supporterklubb Norge komme med en nyhetspodcast med det siste døgnets nyheter fra Liverpool. I «Pausepraten - det siste døgnet med Liverpool» vil Arve Vassbotten og Mari Lunde veksle på å oppsummere de siste nyhetene fra klubben vi elsker.

Denne podcasten vil komme i tillegg til The Kopite Podcasten, som vi lager ukentlig i sesongen. 

Listen on Apple Podcasts