– Han har lov til å feire, men jeg håper ikke vi gir han noen grunn til å feire

I fredagens episode av «Pausepraten» hører du det siste fra Liverpools kampforberedelser til Aston Villa-møtet i morgen.

Jürgen Klopp har holdt sin pressekonferanse, og hadde mye å si om Steven Gerrard. Gerrard har også holdt sin pressekonferanse, og forstår at det er noe bakgrunnsstøy i forbindelse med lørdagens møte på Anfield.

Hver dag fra mandag til fredag vil Liverpool supporterklubb Norge komme med en nyhetspodcast med det siste døgnets nyheter fra Liverpool. I «Pausepraten - det siste døgnet med Liverpool» vil Arve Vassbotten og Mari Lunde veksle på å oppsummere de siste nyhetene fra klubben vi elsker.

Denne podcasten vil komme i tillegg til The Kopite Podcasten, som vi lager ukentlig i sesongen. 

Listen on Apple Podcasts