Kulthelten slo til igjen, Salah på Dalglish-jakt, tidenes gruppespill og Gerrard-besøk

Divock Origi gjorde Divock Origi-ting og avgjorde for Liverpool langt på overtid mot Wolves, og Liverpool vant også samtlige kamper i gruppespillet i Champions League.

Det flyter bra nå, for å si det forsiktig, og nå kommer Steven Gerrard til Anfield igjen.

I «Pausepraten – The Kopite Podcasten» denne uken har Arve Vassbotten med seg  Jens Bessesen og Tore Hansen.

Dette er temaene:

(Tidspunktene kan variere på grunn av reklame)

00:35: Tore har akkurat kommet hjem fra San Siro der et b-preget Liverpool-lag slo lederlaget i Serie A 2–1. Hvordan var opplevelsen av kampen på stadion og hjemmefra?

08:18: Liverpool er klare for åttendelsfinalen etter et feilfritt gruppespill. Her er dommen over gruppespillet.

12:20: Mandag er det trekning i Nyon. Liverpool kan ikke møte gruppekollega Atletico Madrid, og de kan heller ikke møte et engelsk lag i åttedelsfinalen. Hvilke lag håper vi å trekke opp av bollen?

14:43: Etter at Luis Suarez dro, savnet Liverpool en spiss som kunne score 20 mål i sesongen. Han kom i 2017/18, og har nå levert over 20 mål i fem strake sesonger. Det er Ian Rush-nivå, og nå må vi få på plass en ny kontrakt til Mo Salah vel!

24:49: Overtidshelten over alle overtidshelter Divock Origi. Kulthelten som blir avskrevet men likevel aldri slutter å overraske.

29:00: Kampen mot Wolves var nok ikke den beste av Liverpool denne sesongen. Hvorfor ble det så tungt denne kvelden?

33:05: Lørdag kommer Steven Gerrard til Anfield. Han skal gå inn i bortelagets garderobe, han skal mane bortelaget til seier. På vei ut skal han kanskje også berøre «This is Anfield»-skiltet, slik han tidligere har gjort for hell og lykke – eller skal han kanskje la det være? Han skal gå ut på banen han har entret hundrevis av ganger før -  og ta plass i bortelagets dugout. Det blir unektelig rart for både The Kop og Steven Gerrard.

41:09: Klopp har aldri hatt det enklere når han skal velge sitt mannskap.

Listen on Apple Podcasts