– Han er en legende – alle elsker Div

I mandagens episode av «Pausepraten» hyller Jürgen Klopp Divock Origi.

Superinnbytteren var veldig involvert i å slå nærmeste nabo etter at han ble byttet inn i andre omgang. Frank Lampard mener Everton ble snytt for et straffespark, og at kampplanen deres var vellykket store deler av kampen til tross for tapet som gjør at de ligger på en 18. plass – nedrykksplass.

Hver dag fra mandag til fredag vil Liverpool supporterklubb Norge komme med en nyhetspodcast med det siste døgnets nyheter fra Liverpool. I «Pausepraten - det siste døgnet med Liverpool» vil Arve Vassbotten og Mari Lunde veksle på å oppsummere de siste nyhetene fra klubben vi elsker.

Denne podcasten vil komme i tillegg til The Kopite Podcasten, som vi lager ukentlig i sesongen.

Listen on Apple Podcasts