– Klarer vi dette er det den største innspurtsbragden under Klopp

Forrige helg gikk absolutt alt Liverpools vei, og plutselig er håpet og drømmen om Champions League neste sesong tilbake.

Arve Vassbotten har med seg Arild Skjæveland og Tore Hansen i «Pausepraten – The Kopite Podcasten».   

Dette er temaene:

(Tidskodene kan avvike noe pga reklame)

01:01: Vi hadde avskrevet Champoions League-spill helt for et par episoder siden, men hva er følelsen nå? Og hvilke lag og kamper kan avgjøre dette?

08:18: Seks strake seiere for Liverpool, åtte kamper på rad uten tap. Vi har jo håpet hele sesongen at laget skulle klare å opparbeide seg en slik seiersrekke. Kanskje kom den i tide, kanskje kom den akkurat for seint. Hva har skjedd med laget som gjør at rekka kommer nå?

12:16: Mandag møter Liverpool et Leicester i kjempeproblemer, og som ligger under nedrykksstreken nå.

15:27: Jörg Schmadtke ser ut til å bli ny sportsdirektør eller får en rolle som rådgiver i Liverpool. Akkurat hva det er snakk om har vært litt uklart. Hvem er han?

30:35: Denne sommeren står sannsynligvis de ikoniske draktnummerne 7, 8, 9 og 10 ledige i Liverpool. Noen spillere får kanskje nye draktnummer, mens det også kan bli noen nye spillere som ikler seg disse draktnummerne. Hva er de mest spennende navnene som har dukket opp på ryktebørsen rundt Liverpool den siste uka?

Listen on Apple Podcasts