Terminlisten kommer 16. juni:Er det trygt å bestille tur til Anfield?

Terminlisten for neste sesong kommer 16. juni kl. 10.00. Salget hos Ving åpner på ettermiddagen 16. juni.

7. jun 2021 kl 12.21Redaksjon

Terminlisten kommer altså onsdag 16. juni og samme dag starter Ving salget av fotballturene. Frem mot slipp av terminlisten vil vi forsøke å gi deg så god informasjon som mulig, slik at du kan planlegge din neste reise til Liverpool og Anfield. I den forbindelse har tatt en prat med vår samarbeidspartner Ving og Svein Erik Bjørheim som har ansvaret for avtalen med Liverpool FC.

Hva tenker dere i Ving om neste sesong og det å reise til Liverpool på kamp igjen?
- På generell basis viser alle undersøkelser at det å reise utenlands står øverst på listen til veldig mange når vaksineringen er på plass og reiserådene fra myndighetene heves.
- Og jeg tror reiselysten er ekstra stor hos mange røde som ikke har fått oppleve stemningen på Anfield på lang tid, legger han til.

Som de fleste er klar over ligger England foran Norge i både vaksinering og gjenåpning. Vi håper at det ikke kommer noen store tilbakeslag slik at det vil være lov å reise til Liverpool fra sesongstart i midten av august og at de nordmann som er vaksinert slipper karantene ved innreise og hjemkomst.

«Safe Travel program» gjør det trygt å bestille

Straks terminlista er ute vil mange begynne å planlegge. Vil det være trygt å bestille tur hos Ving? Hva skjer hvis det kommer nye utbrudd eller endring av reiseråd?
- Ja, vi vet mange naturligvis tenker mye på disse tingene. Derfor har vi i Ving vi ett omfattende Safe Travel program som er utviklet under pandemien. Dette nettopp for at folk skal kunne bestille trygt og reise sikkert.

• Dersom det er ett reiseråd fra norsk UD på det tidspunkt du skal reise, vil du få refundert alle pengene du har betalt til Ving.
• Dersom England på det tidspunkt du skal reise har reiseråd hvor nordmenn enten ikke kommer inn eller må i karantene i England, vil du få refundert alle pengene du har betalt til Ving.
• Ving gir deg en tilbakebetalingsgaranti på 7 dager fra reisen blir avbestilt.
• Ving har stilt nødvendig garanti til Reisegarantifondet.

Hotellene Ving benytter i Liverpool følger selvsagt de lokale smittevernskrav som myndighetene har pålagt. Det samme gjelder for bussene som benyttes mellom flyplassen, hotellene og Anfield.

Kjøper du en pakke med fly vil det enten skje med SAS rutefly eller med Vings eget charterfly.
Alle flyselskap følger gjeldende retningslinjer fra EASA (det europeiske flysikkerhetsbyrået).

Bli med på medlemstur - meld deg inn i supporterklubben.

Jevnlige møter med Liverpool FC

Et sentral spørsmål er selvsagt hvor mange tilskuere som blir tillatt på Anfield fra sesongstart?

Svein Erik forteller at han har hatt jevnlige møter med Liverpool det siste året. Det siste møte var for bare ett par dager siden og hvor neste sesong naturligvis ble diskutert. Klubben fortalte at de planlegger med full kapasitet på Anfield fra første serierunde. Det er i henhold til gjenåpningsplanen til Premier League. Erfaringen og resultatene fra siste hjemmekampen mot Crystal Palace, hvor det var 10.000 på tribunene, var meget gode.

Han opplyser videre at dersom det blir innført begrensninger fra myndighetene i England og kapasiteten vil bli redusert de første kampene, vil Ving og alle andre som har avtaler med klubben få redusert sin kvote tilsvarende.

Klubben har utarbeidet en «Return of Supporters to Anfield» plan, som vi vil komme tilbake til i vår neste artikkel om reiser for kommende sesong. Der vil vi også se nærmere på alt du trenger å vite om det nye billettsystemet til Liverpool FC.

Les også: Ving signerte avtale med Liverpool som eneste norske selskap.