– Kritisk tidspunkt i Keitas Liverpool-karriere

Liverpool fikk et lite spark i baken mot West Ham. Her er en ny episode av The Kopite Podcasten.

25. feb 2020 kl 15.00Arve Vassbottenarvaldo

OBS! På grunn av noe teknisk kluss etter overgang til ny podcast-leverandør finnes det nå dessverre to utgaver av The Kopite Podcasten på Spotify. De som følger den «gamle», får dessverre ikke de siste episodene opp lenger. Følg denne linken isteden, for å få med de siste episodene. Linken til Spotify finner du her. 

Liverpool har vunnet 18 seriekamper på rad, og kan sette Premier League-rekord med seier neste helg. Ikke siden Bill Shankly var manager for 48 år siden, har Liverpool vunnet 21 hjemmekamper etter hverandre heller. 

Vi fortsetter nedtellingen mot ligagull, og kan nå konstatere at 12 poeng gjenstår til Liverpool garantert kan kalle seg Premier League-mestere for første gang.

Velkommen til en ny episode der Torbjørn Flatin gjest hos Arve Vassbotten i The Kopite Podcasten. 

Hvor mange ganger har man ikke sittet foran TV-en de siste månedene og slått seg til ro med at: «ja, ja, poengtapet måtte komme en gang» - for så å oppleve at det snur?

Vi oppsummerer West Ham-kampen, snakker om hvorfor Liverpool ikke har vært helt påskrudd mot Atletico Madrid og West Ham, om Trents comeback etter en svak kamp i Madrid, om defensive cornere, og ikke minst om duellen mellom Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain. Hvem fortjener å starte neste kamp?

Og hva bør Klopp nå gjøre med mannskapet mot Watford og så mot Chelsea i FA-cupen. Skal han gå all inn for også å vinne FA-cupen?

Dette og mye mer i The Kopite-podcasten.