PS! Sjekk her hvis du ikke får de siste episodene i Spotify eller RSS-feeden:– For å sette det på spissen, så sponser de nærmest hjørneflaggene med 50 millioner

Manchester Citys utestengelse og utbygging av Anfield er blant temaene ved siden av kampene mot Norwich og Atletico Madrid.

Det satt langt inne. Men som så mange ganger før fikk Liverpool med seg alle tre poengene, og nå er det 15 poeng som gjenstår til Liverpool garantert kan kalle seg seriemestere i 2019/2020.

Arve Vassbotten har med seg Torbjørn Flatin som gjest i denne episoden av The Kopite Podcasten, der vi skal snakke om 1-0-seieren mot Norwich, og den kommende kampen mot Atletico Madrid i Champions League.

Sadio Mané, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain er blant spillerne som diskuteres, men vi tar også opp konsekvensene av Manchester Citys utestengelse fra Champions League, utbygging av Anfield og et potensielt kjøp av Timo Werner. 

PS! På grunn av noe teknisk kluss etter overgang til ny podcast-leverandør finnes det nå dessverre to utgaver av The Kopite Podcasten på Spotify. De som følger den «gamle», får dessverre ikke de siste episodene opp lenger. Følg denne linken isteden, for å få med de siste episodene. Linken til Spotify finner du her.