– Fotballen trengte å vise samfunnsansvar nå

Hva skjer i Premier League nå? Det er tema i denne episoden av The Kopite Podcasten.

Fredag kom avgjørelsen om at Premier League blir utsatt til tidligst 3. april på grunn av situasjonen med Korona-viruset.

I denne spesialepisoden av The Kopite Podcasten, har Mari Lunde, som jobber for supporterklubben fra Liverpool intervjuet Neil Atkinson i The Anfield Wrap og vår egen Tore Hansen om betydningen av denne avgjørelsen og hva de tror vil skje videre.

OBS! På grunn av noe teknisk kluss etter overgang til ny podcast-leverandør finnes det nå dessverre to utgaver av The Kopite Podcasten på Spotify. De som følger den «gamle», får dessverre ikke de siste episodene opp lenger. Følg denne linken isteden, for å få med de siste episodene. Linken til Spotify finner du her. 

Lytt også til vår episode om Atletico-kampen her: