Podcastdokumentar: Historien om Jürgen Klopp del to«Jeg følte meg ganske alene på Anfield i det øyeblikket»

I andre og siste del av Historien om Jürgen Klopp, ser vi på tyskerens første møte med Liverpool, engelsk fotball — og et par Champions League-finaler.

Det var ingen enkel oppgave å ta over Liverpool to måneder inn i 2015/16-sesongen, og det fantes ingen quick fix-løsning. To år inn i jobben kom vendepunktet på Wembley.

Klopp ville gjøre Liverpools supportere til troende, i stedet for tvilere. Han ville overbevise supporterne om at de skulle bli værende, helt til dommeren blåste av kampen. Med fotballaget han har bygget er det få som tenker på å gå tidlig.

Frieri fra Manchester United, et dårlig timet julebord og en målvakt med hoderystelse er bare noen av hendelsene som skildres.

Med hjelp fra Raphael Honigstein forteller vi historien om Klopps tid på Merseyside, og hvordan fremtiden hans ser ut. Hvor går veien videre etter Liverpool?

OBS! På grunn av noe teknisk kluss etter overgang til ny podcast-leverandør finnes det nå dessverre to utgaver av The Kopite Podcasten på Spotify. De som følger den «gamle», får dessverre ikke de siste episodene opp lenger. Følg denne linken isteden, for å få med de siste episodene. Linken til Spotify finner du her.