– FSG gambler nå med framtiden, forholdet til fansen og forholdet til Klopp

Vi feirer en etterlengtet seier i The Kopite Podcasten denne uken, men stopperkrisen har aldri vært større.

29. jan 2021 kl 16.37Arve Vassbottenarvaldo

Endelig vant Liverpool igjen, endelig scoret Roberto Firmino igjen, endelig scoret Sadio Mané igjen, endelig scoret Trent Alexander-Arnold igjen og endelig hadde Trent også assist igjen, og endelig, endelig så Liverpool ut som seg selv igjen.

I «Pausepraten - The Kopite Podcasten» er Arve Vassbotten og Torbjørn Flatin i bedre humør enn på lenge, selv om vi også må innom en aldri så liten malurt i begret som vokser seg større for hver dag som går.

Men vi koser oss med Tottenham-seier og flere spillere som sto fram, før vi må innom den ukentlige VAR-episoden og ikke minst snakke om kjøp av ny midtstopper.