– Nå er det Man Utd i neste ligakamp - kanskje er det akkurat en slik utfordring vi trenger

Liverpool har vært uvant svake i flere kamper nå, hvordan skal dette snu er det store spørsmålet i «Paurepraten - The Kopite Podcasten» denne uken.

Liverpool har gått tre kamper uten seier i Premier League og har spilt to kamper på rad uten å score. Etter en svært variabel desember-måned ble det nye året startet med en smell av den dårlige sorten mot Southampton på mandag - men enn så lenge er Liverpool fortsatt serieleder. Og i neste seriekamp blir det toppoppgjør mot Manchester United. 

Arve Vassbotten, Torbjørn Flatin og Tore Hansen oppsummere litt av det som har skjedd gjennom jula og nå på nyåret i denne episoden av «Pausepraten - The Kopite Podcasten.»

Med uavgjort mot både Brighton, Fulham, West Bromwich, og Newcastle på de siste kampene, og så tapet mot Southampton, kan det virke som Liverpool har falt litt tilbake til det gamle mønsteret der de ikke klarer å åpne opp dyptliggende lag. Hva har skjedd med Liverpool, og hvordan kan dette løses og hvordan skal Liverpool finne tilbake til rytmen og killerinstinket til toppkampene som nå kommer. 

Foreløpig er det få tegn som tyder på at Liverpool kommer til å handle noe i januar, finnes det noen god grunn til å ikke handle en midtstopper nå? 

Også sutrer vi litt over dommere, det må være lov etter de siste ukene.