Hvordan skal vi tolke Salah og agentens reaksjon på dette?

Fem strake tap på Anfield for første gang i historien. En titteldrøm fra jul som nå ligger i tusen knas, og nå begynner det til og med å spøke for Champions League-deltakelse neste sesong 

Vi står definitivt oppi den største krisen i Liverpool under Jürgen Klopp.

I «Pausepraten - The Kopite Podcasten», har Arve Vassbotten med seg Torbjørn Flatin og Tore Hansen for å diskutere den situasjonen Liverpool nå står i. Hvordan har vi havnet her på bare et par måneder? Hvordan var egentlig Chelsea-kampen? Har eierne gjort nok for å hjelp til i krisen, og ble det handlet godt nok? Også må vi selvsagt snakke om byttet av Mohamed Salah og hans reaksjon, og hvordan er Jürgen Klopps posisjon nå? Og hvordan i alle dager kunne Liverpool IKKE få straffe i denne kampen?