Samarbeidsavtale med Taggy’s

Supporterklubben har inngått en samarbeidsavtale med Taggy’s. Hensikten med avtalen er å legge til rette for supportertreff og andre events i løpet av fotballsesongen.

10. jun 2021 kl 11.14Redaksjon

Som mange har fått med seg har puben på Hotel Tia fått nytt navn i løpet av våren. Taggy’s drives av Tage og Kamilla Herstad. Supporterklubben har tidligere benyttet seg av puben til forskjellige typer arrangementer og dette ønsker vi å utvikle ytterligere.

IKKE MEDLEM av supporterklubben?

Leder Pål Chr Møller sier det var naturlig å inngå et samarbeid og han ser frem til å utvikle avtalen utover sesongen.
- Alle vet hva Kamilla og Tage har betydd for supportermiljøet etter 20 år i byen og det er veldig gøy å se hva de har fått til med Taggy’s.

- Hensikten med samarbeidet er å gi medlemmer på tur noe mer – og sammen dyrke den unike kulturen rundt klubben og byen. Vi gleder oss virkelig til å kunne reise som normalt igjen og nyte en kald drikke på Taggy’s.

KAMILLA OG TAGE: Satser videre med Taggy's og ser frem til at det kan åpnes for fullt igjen med både publikum og reiser.

KAMILLA OG TAGE: Satser videre med Taggy's og ser frem til at det kan åpnes for fullt igjen med både publikum og reiser.

Puben har vært i drift igjen siden april og er naturligvis spent på hva som skjer i forhold til videre gjenåpning både i England og Norge.

Kamilla forteller det har vært hektiske dager etter England startet gjenåpningen i april, men at det har gått over all forventning med både drift og det praktiske rundt puben.

De håper begge det ikke er lenge til nordmennene er tilbake.

- Vi savner alle vennene våre fra hjemlandet, og vi kan ikke vente på å få besøk igjen! Samarbeid med supporterklubben ser vi frem til å utvikle ytterligere og er begge glade for denne avtalen, avslutter Tage.

LES OGSÅ: Tage og Kamilla Herstad åpner Taggy’s