Liverpoolfestivalen 2022 – sommerens happening for oss røde

Har du lyst til å vinne festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022? Da trenger du bare å lese deg ned til slutten av denne artikkelen!

Det begynner å nærme seg det som er sommerens store happening for mange Liverpool-supportere. Liverpoolfestivalen på Gjøvik 28. – 30. juli vil samle supportere fra hele Skandinavia til tre dager med fellesskap med andre supportere av LFC, meet & greet med Liverpool-legender og gjester med nær tilknytning til Liverpool FC.

Vi i LFCSCN er en av samarbeidspartnerne og møter selvfølgelig opp, med en egen stand, masse giveaways og god stemning. Kom og besøk oss på vår stand og slå av en prat og få med noen røde effekter med hjem!

Hvem står bak Liverpoolfestivalen 2022?

Liverpool festivalen 2022 blir laget av supportere med nær tilknytning til Liverpoolsupportere Gjøvik, en av landets største Liverbirds klubber. De har i tillegg hentet inn ressurspersoner, fra egne rekker, med god kompetanse på de områdene det er nødvendig å for å lage en festival av en slik størrelse som Liverpoolfestivalen 2022 skal bli.

Fellesnevneren er at alle og enhver er Liverpool-supportere. Altså, en festival for supportere, med supportere, laget av supportere!

På menyen

Under festivalen vil du få servert levende musikk fra Jamie Webster, Kieran Molyneux, Det Betales, Odd Einar Nordheim, OsloCityFuckBoy og flere. I tillegg blir det også egne arrangement utenfor festivalområdet med blant annet Supportermiddag i Bill Shanklys ånd på Strand Hotell, hvor Bill Shanklys barnebarn, Karen Gill, og tidligere LFC kaptein Phil Thompson sammen med Ragnhild Lund Ansnes setter stemningen sammen med Boss Nights egen Kieran Molyneux.

JAMIE WEBSTER: Et av de mest populære trekkplastrene er utvilsomt denne karen her. I tillegg til å være kjent for mange besøkende på Taggy's før kamper har han også blitt et navn i musikkbransjen i UK. Han spiller blant annet på Glastonbury og komer til å fyll M&S Bank Arena i Liverpool i november!.

JAMIE WEBSTER: Et av de mest populære trekkplastrene er utvilsomt denne karen her. I tillegg til å være kjent for mange besøkende på Taggy's før kamper har han også blitt et navn i musikkbransjen i UK. Han spiller blant annet på Glastonbury og komer til å fyll M&S Bank Arena i Liverpool i november!.

På Lørdag kan du ta turen ut på Mjøsa med Skibladner. Her kan du nyte en god frokost sammen med legendene. Lørdag er også dagen for Livergirls ONLY, et arrangement vi i supporterklubben er med og sponser. Her kan du nyte god mat, bobler, en legende eller to og sølvstrupen til Odd Einar Nordheim. Vi håper alle røde damer slenger seg med på dette.

Lørdag er også dagen hvor Liverpool skal hente hjem et nytt Community Shield når de møter Manchester City. Den kampen vises på storskjerm, selvfølgelig med oppvarming fra medlemmer i Boss Night.

Dette kan bli tre magiske dager for Liverpool-supportere og en perfekt oppladning til neste sesong. Programmet for festivalen oppdateres daglig og ta turen inn på www.liverpoolfestival.no for å holde deg oppdatert!

VINN FESTIVALPASS!

Vi gir bort 10 festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022. Det eneste du trenger å gjøre er å sende en mail til [email protected] og fortelle at du trenger å være med. Du kan også vinne festivalpass ved å kommentere på vår facebookside!