Spillerbørs etter Arsenal - Liverpool: Med så mange matchvinnere på banen er Liverpool nesten uslåelige

Her er vår spillerbørs etter en strålende 2-0-seier over Arsenal i London.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker9

Redningen han gjør på Ødegaards sjanse etter 51 minutter er helt enorm, og like viktig som scoringen til Liverpool som kommer noen minutter etterpå. Veldig våken og god som sweeper-keeper. Stanser flere farlige baller i bakrom. God i feltet. Matchvinner.

Trent Alexander-Arnold7

Offensivt er Trent som vanlig mannen som står bak det meste. Først på corneren til van Dijk, så med noen lekre kombinasjoner, så med strøkne gjennomspill til Mané og Jota. Men sliter mot raske og tekniske Martinelli, som kommer forbi gang på gang - og det må han trekkes litt for, all den tid han er back.

Joël Matip8

Gode blokkeringer, sterk i duellene, trygg og solid. Månedens spiller i Premier League i februar er nøyaktig like god som sin makker i kveld. Vi husker Matip og van Dijk sitt samarbeid våren 2019 - nå er de tilbake på det nivået, og da er det egentlig ikke så farlig om motstander får ha litt initiativ i løpet av kampen. Med unntak av sjansen til Ødegaard var de gulkledde aldri særlig truet.

Virgil van Dijk8

Stor sjanse allerede før to minutter er spilt. Litt uvøren med ball, men er vanvittig god å ha når motstander presser som de gjør i kveld. Man vinner ikke titler uten et solid forsvar, og det har Liverpool så til de grader nå - anført av Virgil.

Andy Robertson9

For en jobb han gjør defensivt! Nøytraliserer Bukayo Saka og har noen meget viktige involveringer som reddende engel i forsvaret. Så flesker han jaggu til med en målgivende pasning etter fantastisk kontringspress på 2-0.

Jordan Henderson7

Den jobben midtbanen gjør før pause står det respekt av, og Henderson er med på å gå i krigen når det lugger litt. Liverpool er tidvis under press, men Arsenal blir aldri farlige. En flott kamp av kapteinen, som etter denne utladningen neppe starter mot Nottingham Forest på søndag.

Fabinho8

Det er ingen over og ingen ved siden av Fabinho i denne rollen i verden. Brytningene var det flust av, og stort sett er det ro med ballen når han får den også. Martin Ødegaard er i form, men Fabinho er et hakk opp fra de nordmannen har møtt de siste ukene.

Thiago Alcântara7

Gjør en stygg feil fem minutter ut i andre omgang og blir reddet av Alisson. Tre minutter senere er han på pletten med en nydelig målgivende pasning! Frempå også i forkant av 2-0-målet. God og tøff i duellene uten ball, og et par fine detaljer med den.

Sadio Mané7

Den eneste av fronttrioen fra start som klarer å holde litt på ballen og få i gang litt spill med lagkameratene i starten, og han er den som skaper mest. Behandlingen han får fra dommer Marriner er latterlig - blir snytt for en rekke frispark.

Diogo Jota6

Får egentlig ingenting til å stemme, bortsett fra et godt timet løp tidlig i andre omgang. Pasningene sitter ikke, og det gjør heller ikke touchene. Men så er han der, nok en gang mot Arsenal, med et nydelig løp og en herlig avslutning, før han byttes ut etter 55 minutter.

Luis Diaz5

Lite involvert i starten, før han våkner litt. Sliter på det våte underlaget og det blir en del ballmiss når han får dårlig tid mot hissige Arsenal-spillere. Finner seg aldri til rette og byttes ut etter 55 minutter.

Mohamed Salah6

Kommer inn like etter at 1-0-målet er scoret. Involvert i situasjonen som fører til 2-0. Ikke så mye involvert, men god til å holde på ballen og roe ned spillet.

Roberto Firmino7

Alt han gjør i forkant av 2-0, og på selve målet, er Bobby på sitt herligste. Han blir nesten glemt når man skal summere opp alt talentet Liverpool har i sitt angrep, men det bør han aldri bli.

Curtis Jones

Kommer inn for Thiago etter 89 minutter.

Jürgen Klopp8

Er klar til å gjøre grep tidlig i andre omgang og hadde nok ikke regnet med å få 1-0 på kjøpet da han satte inn Salah og Firmino. Men grepet fungerte uansett - Liverpool hadde full kontroll derfra og ut. Har mange alternativer og er flink til å bruke de forskjellige til rett tid.