Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - Tottenham: Gjorde alt han kunne for å kjempe inn tre poeng for Liverpool

Luis Diaz var i fyr og flamme og reddet et poeng for Liverpool.

Alisson Becker7

På pletten tidlig når Kane prøver å finne Son. Scoringen er utagbar. Ellers ikke veldig mye involvert. Et par gode igangsettinger.

Trent Alexander-Arnold6

Stanser både Kane og Son på glimrende vis i løpet av de første 25 minuttene. Gjør mye bra defensivt, men blir for passiv på Spurs sitt ledermål. Mye involvert offensivt, men den siste lille detaljen mangler i dag.

Ibrahima Konaté7

Klarer seg bra mot Tottenhams giftige angripere stort sett gjennom hele kampen. Blir litt for mye på hugget av og til og havner utenfor posisjon. God å ha i egen boks på dødball.

Virgil van Dijk7

Får kjempemulighet på corner midtveis i omgangen, men blir forstyrret i det han skal stange ballen i mål. Treffer tverrligger på neste forsøk. En av flere som blir for passive på 0-1. Ellers veldig solid.

Andy Robertson6

Fint driv og en del involvert før pause. Opphever offsiden på 0-1. Tas av når Klopp vil ha nye krefter inn med Tsimikas siste halvtimen.

Jordan Henderson6

Fantastisk blokk når Kane er fri etter 12 minutter. Går foran i det herlige kontringspresset. Viktige løp inn bak Tottenham-forsvaret. Ofres når Klopp vil gå over til 4-2-4 mot slutten.

Fabinho5

Kommer på etterskudd på Kane ved et par anledninger. Er ikke på pletten på Tottenhams ledermål når han lar spissen gå. Får en veldig vanskelig jobb i dag, men heller ikke helt god med ball. Får sitt fortjente gule kort til slutt.

Thiago Alcântara7

En del fine detaljer, gode crossere mot Henderson og fine gjenvinninger, men også noen sjeldne feilpasninger i dag.

Mohamed Salah6

Burde spille Diaz etter ti minutter. Kommer i en del lovende posisjoner, men klarer verken å finne rett løsning eller en bra nok avlevering. Samtidig god i duellene med Sessegnon og Davies, som begge pådrar seg gult kort mot egypteren. Viktig returløp når Son er fri mot slutten.

Sadio Mané6

God til å komme dypt og sette i gang angrep. Vinner også ballen ved noen anledninger. Kommer ikke til noen muligheter i dag.

Luis Diaz8

Mye handlet om Diaz i kveld. Det er mening og driv i alt han foretar seg. Fantastisk presspiller, kombinasjonspiller og dribler. Er også mannen som skyter Liverpool inn i kampen igjen, og han gjør det på pur vilje.

Kostas Tsimikas

Kommer til noen innlegg uten å lykkes. Pådrar seg gult kort mot Kulusevski. Mye energi.

Diogo Jota

Ikke noe heldig innhopp for Jota, som mister ball flere ganger og pådrar seg et frispark eller to.

Naby Keita

Kommer inn for Fabinho for å spille de siste par minuttene pluss overtiden. Pådrar seg et dumt gult kort.

Jürgen Klopp7

Det går ikke an å vinne alle kamper, og Klopp og Liverpool møter et Conte-lag som spiller veldig godt. Laget presser veldig godt i første omgang og er bare detaljer unna å komme til de virkelig store mulighetene. Etter hvilen blir de litt for hissige på grøten, og Tottenham drar nytte av kaoset. Byttene av Tsimikas og Jota gir ingen voldsom effekt, og hvor blir det av Origi når vi trenger ham?