Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - Ajax 2-1Liverpool er et helt annet lag med Thiago på banen, med ferdigheter og ro ingen av de andre midtbanespillerne har

Liverpool slo tilbake med en ekstremt viktig seier.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker8

Strålende langpasning opp før 1-0-målet.– og det var ikke den eneste! Strålende igangsettinger i dag .Er helt sjanseløs på Kudus sin fantastiske avslutning for 1-1-målet.

Trent Alexander-Arnold6

Ble i kveld den yngste røde til å nå 50 kamper i Europa for Liverpool. Blir veldig mye involvert offensivt i første omgang – både når han kommer til innlegg og med egne skuddforsøk. Defensivt har han noen vansker de gangene Ajax angriper helhjertet.

Joël Matip7

Kommer inn igjen på laget for Gomez. Joels flere og veldig gode raid skaper gang på gang ubalanse og trøbbel for Ajax-forsvaret. Ligger og kontrollerer, og ser ut til å gi Alexander-Arnold en god trygghet til å være mye med fremover. Liverpool kom til så mange farlige dødballer – og til slutt satt den fra Matip!

Virgil van Dijk7

Kommer til tre store sjanser etter dødballer uten å score. Det er lite en kan kritisere noen for med målet imot – det var en drømmeavslutning.

Kostas Tsimikas7

Får ballen i flere gode posisjoner i innledningen, men sliter veldig presisjonen. Presisjonen er bedre på dødballene, uten at Liverpool klarer å utnytte det. Gjør en veldig god jobb defensivt når han stopper Ajax sin kontring etter innkast (!) da timen er spilt og er veldig solid i andreomgangen.

Harvey Elliott5

Elliott er tydeligvis på jakt etter en skoavtale, for i dag stiller han i helt svarttusjede sko. Har noen uheldige involveringer i starten, deriblant en håpløs tversoverpasning. Gjør en del småpent, men sliter med å sette skikkelig preg på kampen og blir løpende i mellom. Tas av banen og erstattes med Firmino midtveis i andreomgangen.

Fabinho6

En har blitt vant med at Fabinho skal være overalt være på riktig plass når det er fare, men er 20 meter unna når Ajax spiller seg gjennom for sjansen som gir 1-1. Vinner de fleste duellene, og det er ikke mye Berghuis og Tadic kommer til.

Thiago Alcântara8

Markerer seg allerede i første minutt med en strålende og uventet pasning over til Alexander-Arnold. Gjør noen ting som ingen andre kan, og er tidvis strålende på midten.

Mohamed Salah7

Kommer stadig i gode posisjoner, men virker å være veldig uheldig med touchet i starten. Så kommer målet når han endelig får sjansen alene med keeper. Er mye involvert – men en Salah i toppform hadde nok sett enda farligere ut – for her slet Blind og Bassey.

Diogo Jota7

Leverer den målgivende når han slipper ballen i akkurat riktig tidspunkt til Salah. Linker spillet godt – og kommer også til andre omgangs første sjanse når han stoppes av keeper. Holder i 65 minutter.

Luis Diaz7

Vinner den viktige hodeduellen som fører til 1-0. Så nære ved å score selv etter at van Dijk header ned til ham. Er veldig frisk før pause, men forsvinner mer etter hvilen når Ajax har justert seg litt – før han plutselig skaper noe helt på egenhånd. Tas av banen på overtid.

Roberto Firmino

Kommer inn for Harvey Elliott.

Darwin Nunez

Erstatter Diogo Jota når Liverpool jakter et ledermål. Vil veldig mye – men touchet sitter ikke helt. Kommer til to store sjanser på slutten.

James Milner

Kommer inn på overtid for Luis Diaz når Klopp vil la klokka gå.

Stefan Bajcetic

Kommer inn helt på slutten.

Jürgen Klopp7

Det var en førsteomgang Liverpool kunne og kanskje burde ha ledet 4-1 eller 5-1, så det er ikke så mye å kritisere med laguttaket. Trekket med Jota som spiss fungerte. Gjør sine to første bytter etter 65 minutter – men Liverpool blir da mer og mer utålmodige og avslutter kanskje for tidlig. Til slutt satt den fra Matip!