Spillerbørs og folkebørsAlisson gjorde sin del av jobben, men Benzema ga de røde nådestøtet på Santiago Bernabeu

Alisson Becker vartet opp med flere feber-redninger på Santiago Bernabeu, men Liverpool klarte ikke å finne veien til nettmaskene og Champions League-eventyret er over for denne gangen.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker8

Holder et hardt skudd fra Kroos etter drøye ti minutter. Gjør en fantastisk redning etter 14 minutter, når han stopper en avslutning fra kloss hold. Redningen han gjør når han får fistet Camavingas langskudd i tverrliggeren noen minutter senere var det enda høyere klasse over. Redder Vinicius sitt lave skudd ti minutter før pause. Leverte to nye strålende redninger tidlig i andre omgang, og var Liverpools soleklart beste spiller.

Trent Alexander-Arnold4

Fikk problemer når Vinicius Junior satte fart på trommestikkene, og gjorde en del rart defensivt. Klarte rett og slett ikke å få tak på brasilianeren. Leverer en flott sklitakling ti minutter ut i annen omgang, men i det store og hele var han bedre offensivt enn defensivt.

Ibrahima Konaté7

Vant den første duellen med Vinicius Junior. Er heldig som slipper gult kort for en stygg felling av Benzema etter 16 minutter. Måtte ofte ut og hjelpe Alexander-Arnold når scouseren kom på etterskudd mot Vinicius Junior. Sterk i duellene.

Virgil van Dijk6

Litt uforsiktig når han stuper ut av det bakre leddet ved et par anledninger, men blir reddet av Konate. Rydder opp i grevens tid sju minutter ut i annen omgang, men det ble uansett vinket for offside. Henger ikke med i svingene når vertene scorer.

Andy Robertson6

Hadde mye bedre kontroll defensivt en sin back-kollega på motsatt side. Gir bort en ball som skaper en kjempesjanse for Real tidlig i andre omgang.

Fabinho6

Får jobben som ballfordeler på midtbanen, og tråkker som vanlig til i duellene. Gjør en grei jobb uten å glitre, og mangler kvalitetene til midtbanespillerne til Real Madrid.

James Milner6

Klarerer et farlig innlegg tidlig i kampen. Helhjertet defensiv innsats fra kapteinen for anledningen. Det skorter ikke på innsatsen, men dette kan ha vært visekapteinens svanesang i Champions League.

Cody Gakpo7

Startet i den dype rollen bak Jota i angrepet. Redder Liverpool med et helhjertet returløp på en Real-kontring etter 13 minutter. Header utenfor fra god posisjon etter 26 minutter. Tungt skudd som Courtois redder ti minutter før pause. Flyttes ut på venstreflanken da Nunez ble byttet ut.

Darwin Nunez6

Startet på venstreflanken, og fikk kampens første store sjanse, men skuddet ble reddet. Har et godt skudd som Courtois får slått til hjørnespark etter en drøy halvtime, men ble veldig anonym i store deler av kampen, noe som også kan forklare at han ble byttet ut.

Mohamed Salah7

Startet som vanlig på høyreflanken, og leverte noen gode pasninger og innlegg til rekkekameratene. Er nær ved å gi Liverpool ledelsen på et frekt forsøk etter en Alexander-Arnold-corner snaue ti minutter før pause. Slår en dårlig pasning da han kunne ha spilt fri Nunez tidlig i annen omgang.

Diogo Jota4

Startet på topp. Fikk et dårlig treff når han ble flott servert av Salah etter 18 minutter. Slet med å komme inn i kampen, og virket rusten.

Harvey Elliott5

Inn for Jota etter 57 minutter, da Klopp la om til 4-3-3. Ble til tider løpende litt i mellom, og pasningene har vi også sett bedre.

Roberto Firmino5

Inn for Nunez etter 57 minutter, og gikk inn i rollen som midtspiss, uten at han klarte å markere seg nevneverdig.

Alex Oxlade-Chamberlain

Inn for Milner etter 73 minutter, og er involvert i et godt angrep i sluttminuttene.

Kostas Tsimikas

Inn for Robertson på overtid, og var nær ved å få straffespark mot seg for hands, men etter å ha sjekket monitoren valgte dommeren å ikke dømme straffe. Fornuften seiret der.

Fabio Carvalho

Inn for Cody Gakpo på overtid.

Jürgen Klopp6

Manageren hadde en offensiv tilnærming til kampen, hvor han stilte med to midtbanespillere og fire angripere, i en 4-2-3-1-formasjon. La om til 4-3-3 før timen var spilt, uten at han fikk den nødvendige effekten av byttene. Tyskeren klarte også å pådra seg gult kort.