Minamino scoret i treningskamp - flere av Liverpools benkeslitere fikk spilletid

Xherdan Shaqiri var tilbake etter skade, da Liverpools reserver spilte uavgjort mot Huddersfields B-lag.

14. sep 2020 kl 21.43 Einar Kvande

Huddersfields B-lag besøkte Anfield søndag, for å gi de Liverpool-spillerne som ikke startet kampen mot Leeds sårt tiltrengt kamptrening.

Ifølge Huddersfields offisielle nettsider møtte et ungt Terriers-mannskap et Liverpool-lag spekket med internasjonale stjerner. Blant spillerne i Liverpools startoppstilling kunne man finne karer som Adrian, Joël Matip, Xherdan Shaqiri, James Milner, Takumi Minamino og Divock Origi.

Av disse satt Adrian, Milner, Minamino og Origi på benken mot Leeds uten å få spilletid, mens Matip kom inn på overtid som erstatter for Trent Alexander-Arnold.

Tilbake etter skade

Xherdan Shaqiri fikk på sin side sine første minutter med kamptrening siden han ble skadet under treningsleiren i Østerrike.

Det skal ha vært en meget god førsteomgang på Anfield, der Liverpool tok ledelsen rett før pause da Takumi Minamino satte et innlegg kontant i mål fra kloss hold.

I annen omgang satte Liverpool innpå spillere som Loris Karius, Harry Wilson og Rhian Brewster.

Det var imidlertid gjestene fra Yorkshire som scoret. Utligningsmålet kom tolv minutter før slutt, på en kontring etter en Liverpool-corner. Kontringen endte med at en Liverpool-forsvarer var så uheldig å sette et innlegg i eget nett.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]