Keitas skade skal ikke være alvorlig

Naby Keita kan se ut til å ha sluppet billig unna etter den stygge taklingen på Old Trafford.

26. okt 2021 kl 09.00Jens Bessesen

Naby Keita måtte forlate banen på båre etter å ha blitt stygt taklet av Paul Pogba i søndagens kamp på Old Trafford, og mange fryktet en langtidsskade for mannen som hadde levert en strålende kamp frem til det tidspunktet. 

Heldigvis kan det se ut til at det ikke dreier seg om en alvorlig skade. Simon Hughes og James Pearce i The Athletic skriver i en artikkel at det ser lovende ut.

«I bortegarderoben etter kampen var Keita kapabel til å stå på beina og bli med på feiringen. Han har vært heldig», skriver de. 

Pogba traff ikke med den foten der mesteparten av vekten var, og dermed ble ikke kontakten med Keitas legg like kraftig. 

«Keita fikk ingen vridning - han forlot ikke en gang banen på krykker. Det var ikke et nytt Harvey Elliott-øyeblikk. Liverpool forventer at dette er en smell som raskt vil gå over», skriver The Athletic. 

Det kan for øvrig også se ut til at Fabinhos kneskade også skal være av det mindre slaget, og at brasilianeren snart kan være tilbake på banen. Liverpool beskrev skaden som liten, og The Athletic skriver at det i utgangspunktet ble beregnet at den ville vare i en uke.