– Målet mitt hadde vært mer spesielt dersom vi hadde vunnet kampen

Jamie Carragher mener Mohamed Salah er verdens beste spiller for øyeblikket.

3. okt 2021 kl 20.13Arild Skjæveland

Det var en utrolig fotballkamp mellom Liverpool og Manchester City søndag kveld, og det endte til slutt 2-2 mellom det som må sies å være de to beste lagene i engelsk fotball.

Mohamed Salah var fantastisk for Liverpool, og var den som sto bak begge scoringene. Først med et strålende forarbeid til Sadio Manés mål.

– Vi trener mye på den ballen på trening, og prøver å gjøre det i kamper. Noen ganger går det, andre ganger ikke, men det viktigste er at det gikk i dag, sier Salah om 1-0-målet i et intervju med Sky Sports.

Spesielt førsteomgangen ble tøff for de røde.

– Det var tøft. Det er vanskelig, for de har ballen mye. I førsteomgang synes jeg ikke vi spilte så bra, men i andreomgangen synes jeg vi spiller bra. De hadde noen sjanser, og det hadde vi også. Dette er resultatet, så vi aksepeterer det, sier han.

– Jeg vet ikke hva det var. De dominerte kampen i starten, og vi slet i førsteomgang, men det var i det minste 0-0 da vi slet. Vi snakket sammen i pausen, og jeg synes vi spilte bra fra starten av andreomgangen.

Et fantastisk mål – best i verden?

Salah scoret en kandidat til årets mål da han fant veien til nettmaskene foran Anfield Road End. Han driblet bort Bernardo Silva og Aymerick Laporte, og banket ballen inne med stolpen med høyrefoten. En vidunderlig scoring, og et av hans beste mål for klubben.

– Jeg må se det først. Jeg husker litt. Det ville vært mer spesielt dersom vi vant kampen. Det er et bra mål, men ikke mye å si, sier egypteren beskjedent etter sitt niende mål for sesongen.

Han mente 2-2 var et rettferdig resultat.

– Ja, jeg må si det er rettferdig. De skaper mange sjanser og holder mye på ballen. Jeg skulle ønske jeg kunne si nei, men det rettferdige er å si ja. Det var et godt resultat for begge.

I Sky Sports-studio sa Jamie Carragher at 29-åringen akkurat nå er verdens beste fotballspiller.

– Jeg tror ikke det er en spiller i verden som spiller bedre for øyeblikket. Vi har sett i Champions League de siste ukene – statistikken hans i starten av denne sesongen har vært utrolig. Du kan ikke sette spørsmål ved noe av det han har gjort for Liverpool, men akkurat nå er han så skarp og god som jeg har sett ham, var dommen fra Carragher.