– Vil ta tid komme tilbake helt som normalt

Virgil van Dijk mener han fortsatt ikke er helt tilbake til der han bør være.

Virgil van Dijk måtte tilbringe ni lange måneder på sidelinjen etter kneskaden han pådro seg mot Everton på høsten i fjor.

Selv om van Dijk absolutt ser ut til å være kvitt problemene han fikk med skaden, innrømmer han at det fortsatt gjenstår litt før han selv føler seg hundre prosent frisk. 

– På starten av sesongen er det selvsagt ikke lett, fordi man må komme inn i det igjen, og man må få fysikken opp så godt man kan, men nå føler jeg meg bra.

– Det tar tid å komme tilbake helt som normalt. Hvordan kan jeg vite at alt er som normalt? Det er jeg ikke sikker på. Men akkurat nå må jeg bare fortsette å jobbe, sier van Dijk i et intervju som er gjort i kampprogrammet før kampen mot Atletico Madrid. 

Med i landslagstroppen

Stopperkjempen har spilt 12 Liverpool-kamper så langt denne sesongen, og har spilt til 7,08 i snitt på spillerbørsen på Liverpool.no, noe som vitner om at han nærmer seg kvaliteten vi er vant med. 

– Alle som har opplevd en komplisert kneskade eller har studert en fæl kneskade vil forstå at det tar mye tid å føle seg helt normalt igjen. Personlig føler jeg meg bra. Jeg føler meg veldig bra med tanke på den skaden jeg hadde, sier van Dijk. 

– Alles kropper er ulike, og alles opptrening er forskjellig, men alt jeg kan si og gjøre er å fortsette å forbedre meg. Jeg blir bedre dag for dag, og det er slik det føles også, sier han. 

Van Dijk ble fredag tatt ut i Nederlands landslagstropp til VM-kvalifiseringskampene mot Montenegro 13.11 og Norge 16.11.