Origi ble den fjerde Liverpool-spilleren som er blitt skadet under landslagsspill den siste uken

Liverpool har fått enda en skadebekymring etter landslagsspill.

Divock Origi måtte ut med en skade etter 59 minutters spill mellom Wales og Belgia. Angriperen ble sittende på bakken og holde seg til høyre fot, før han ble byttet ut i VM-kvalifiseringskampen på Cardiff City Stadium.

Den belgiske angriperen ble dermed den fjerde Liverpool-spilleren som ble skadet i denne landslagsperioden.

I går haltet Andy Robertson i garderoben i det 80. minutt, da Skottland slo Danmark 2-0 på Hampden Park, med det som skal ha vært en hamstringskade. 

Jürgen Klopp måtte bokføre skader på Jordan Henderson og Sadio Mané etter landslagsspill i forrige uke. Begge ble sendt hjem tidlig til Merseyside.

Mané fikk en smell i ribbeina i Senegals kamp mot Togo, og ble byttet ut etter 27 minutter, men han var tilbake i full trening med Liverpool i går og ser ut til å rekke Arsenal-kampen lørdag ettermiddag.

Da ser det dårligere ut for Henderson, som bare var i løpetrening på egen hånd på AXA Training Centre i går.

Robertsons skade kan bety at Kostas Tsimikas bekler venstrebacken mot Arsenal.

Liverpool har fra tidligere skader på spillere som Harvey Elliott, James Milner, Naby Keita, Joe Gomez, Curtis Jones og Roberto Firmino. De to sistnevnte vil være ute i flere uker til, mens Milner og Elliott nå løper ute igjen, etter henholdsvis hamstringskade og ankelskade. Situasjonen til Keita og Gomez har det vært sparsomt med opplysninger om de siste dagene.