Det egyptiske fotballforbundet vurderer fortsatt henvendelsen

Har fortsatt ikke avgjort om Jürgen Klopp og Liverpool får beholde Mohamed Salah til etter Chelsea-kampen.

Det egyptiiske fotballforbundet har fortsatt ikke bestemt seg for om de skal innfri Liverpools ønske om å beholde Mohamed Salah noen dager ekstra foran Afrikamesterskapet.

Anfield-klubben har sendt en forespørsel til det egyptiske forbundet, og spurt om å få lov til å beholde sin toppscorer til de viktige ligakampene mot Leicester og Chelsea er unnagjort.

Liverpool håper også å få i stand lignende avtaler med fotballforbundene i Senegal og Guinea i forhold til å få med også Sadio Mané og Naby Keita i de to nevnte kampene.

En slik avtale klarte Steven Gerrard og Aston Villa å sikre seg for midtbanespiller Marvelous Nakamba, som spiller sine landskamper for Zimbabwe. Birmingham Mailskriver at han i utgangspunktet skulle ha sluttet seg til landslagstroppen allerede 23. desember, over to uker før mesterskapet, men landslaget har nå sagt at Nakamba ikke trenger å møte opp før etter Villas kamp mot Brentford 2. januar. 

Osama Ismail, som er talsmann for det egyptiske fotballforbundet, sier at de ikke har tatt noen avgjørelse når det gjelder Salah ennå.

– Vi har mottatt forespørselen. Den er fortsatt under vurdering. Vi har ikke gitt noe svar ennå, sier han til Ahram Online.