Sendte melding til Tyler Mortons far da han så lagoppstillingen

Jamie Carragher har fulgt midtbanespilleren fra ung alder.

Jamie Carragher var i studio til CBS Sports for å følge kampen mellom AC Milan og Liverpool på San Siro tirsdag. Etter kampen kunne han avsløre at han hadde mottatt en melding fra Tyler Mortons far etter at unggutten hadde storspilt på midtbanen. 

– Jeg sendte ham en melding før kampen da jeg så lagoppstillingen og sa at jeg gledet meg på vegne av han og familien, sa Carragher ifølge Mirror.

Etter kampen kom svaret fra faren, som skrev at han ikke kunne tro det han hadde sett, i tillegg til et takk til Carragher.

Har fulgt Morton hele veien

Mannen som spilte 737 kamper for Liverpool har fulgt Morton hele veien opp gjennom Liverpools akademi. Morton er like gammel som Carraghers sønn James, og de gikk gradene sammen i Liverpool. James spiller nå for Wigan. 

– En annen av dem satt på benken, James Norris. Jeg har sett disse spillerne gå gjennom systemet, og nå er de i den alderen hvor de må gjøre sitt navn kjent, sa Carragher.

I likhet med de fleste andre var eksperten imponert over det han så fra Morton. 

– Han var strålende. En tenåring som spiller slik for Liverpool på San Siro. Jeg husker jeg spilte der én gang selv da jeg var i slutten av 20-årene og syntes det var utrolig. Morton er bare 19 år og leverte en strålende prestasjon, sa Carragher og la til at han virkelig er glad på Morton-familiens vegne.

Han ga også litt skryt til Jürgen Klopp. 

– Han gir disse guttene sjansen. Det gjør han virkelig.

Klopp var fornøyd

Manageren var like imponert som Carragher.

– Det var en stor fornøyelse å se gutten spille på San Siro. Den fotballforståelsen han utstråler. Fotballhjernen hans er helt eksepsjonell. Teknisk holder han også nivået. Han er veldig god til å orientere seg, og da får du nok tid til å levere gode prestasjoner, sa Klopp etter kampen.

– Det var det han gjorde i en kamp som dette. På toppen av dette leverte han også utrolig godt forsvarsspill, sammen med de andre spillerne, sa han.

Klopp er klar over at forventningene til tenåringen vil stige i takt med en slik moden prestasjon som mot AC Milan.

– Jeg ønsker ikke å gjøre livet hans mer komplisert enn det allerede er, når du spiller for en klubb som Liverpool i så ung alder, og presterer slik som dette.