Hasenhüttl trekker frem Minamino som ett av få lyspunkt for Southampton

Southampton tapte 3-2 for et Newcastle-mannskap som måtte avslutte kampen med ni mann.

6. feb 2021 kl 20.40Einar Kvande

Utlånte Takumi Minamino debuterte for Southampton med scoring mot Newcastle, og etter tapet på St James' Park trakk Southampton-manager Ralph Hasenhüttl frem Liverpool-spilleren som et av få lyspunkt på hans lag.

– Det er alltid bra når en ny spiller kommer inn og scorer mål, sa Hasenhüttl etter ettmålstapet i nordøst.

– Det var et fantastisk mål Taki gjorde. Han viste med sine bevegelser at han kan være til hjelp for oss i posisjonen som nummer 10. Det ble tøft for ham mot slutten, for dette ble ikke hans type kamp. Det ble slått mange høye baller inn i feltet. Men dagens kamp viste meg at han kan hjelpe oss, fortsatte mannen som har fått tilnavnet Alpenes Klopp.

Fyrte av fra utenfor hjørnet av 16-meteren

Minaminos mål kom etter at japaneren mottok ballen fra venstreback Ryan Bertrand. Resten gjorde den utlånte Liverpool-spilleren på egen hånd, før han klinket ballen i mål fra distanse. Nå håper Hasenhüttl at Minamino skal bidra med flere scoringer.

– Che og Ings scorer ikke nok for øyeblikket. Vi savner Ings sine scoringer. Han var uheldig som traff stolpen, men slikt skjer. Derfor er jeg glad for at Taki scoret. Han viste oss umiddelbart at han kan hjelpe oss nå, når de andre ikke finner veien til nettmaskene. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]