Dette er de 11 Klopp har valgt til kveldens kamp

De røde møter Wolverhampton på bortebane kl. 21.00.

15. mar 2021 kl 20.00Arild Skjæveland

Liverpools resultater i 2021 har vært forferdelige, men flere av lagene foran de røde på tabellen fortsetter å snuble. Det gjør at håpet på ingen måte er ute for at de røde skal kunne klare en topp fire-plassering denne sesongen.

Fabinho var tilbake på midtbanen da de røde slo RB Leipzig i forrige uke. Om han vil fortsette der, med Ozan Kabak og Nathaniel Phillips i midtforsvaret, var det store spørsmålet før lagoppstillingen var klar. Jürgen Klopp har valgt å gå for det samme laget!

Roberto Firmino har slitt med en kneskade, og var ikke med på bussen til West Midlands. Nå er det tre uker til neste kamp, og han vil få mer hvile for å bli kvitt problemet. Dermed blir det Diogo Jota i angrepet mot sin gamle klubb. Divock Origi er ute med en muskelskade.

Wolves går ut i sin vante 5-3-2 med Nelson Semedo og Jonny Otto på vingbackene. Adama Traoré spiller i angrepet, og vil alltid være en trussel med sin hurtighet. Det er Pedro Neto på venstresiden av angrepet som har vært Wolves sin beste spiller offensivt denne sesongen.

Lagoppstillingene

Liverpools lag: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Thiago, Jota, Salah, Mane

Benk: Adrian, Milner, Keita, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Shaqiri, R Williams, N Williams.

Wolverhampton: Patricio, Semedo, Boly, Coady, Saiss, Otto, Neves, Moutinho, Adama, Willian Jose, Neto

Benk: Ruddy, Hoever, Silva, Gibbs-White, Vitinha, Dendoncker, Kilman, Marques

Wolverhampton - Liverpool spilles kl. 21.00, og blir vist på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]