PSG tilbyr Mbappe gigantlønn for å holde ham unna klørne til Liverpool og Real Madrid

Stjernespissen har bare litt over ett år igjen av sin kontrakt med den franske storklubben.

20. mar 2021 kl 10.11Einar Kvande

Kylian Mbappe har vært linket både til Liverpool og Real Madrid de siste månedene, og nå gjør Paris Saint-Germain alt som står i deres makt for å beholde 22-åringen.

Den franske spissen har for øyeblikket en kontrakt der han tjener rundt 25 millioner euro i året, og nå forbereder PSG et nytt kontraktsforslag som gjør at lønnen økes til 30 millioner euro i året, melder L'Equipe ifølge Daily Mail.

Ønsker å tenke seg godt om

Mbappe kom til PSG fra Monaco i 2017. Han er i en sterk forhandlingsposisjon, siden han bare har litt over ett år igjen av kontrakten på Parc des Princes. Spilleren uttalte tidligere denne sesongen at han ikke kommer til å forhaste seg med å ta noen avgjørelse om sin fotballfremtid.

– Vi snakker med klubben. Jeg sa at jeg tenker på det, fordi dette er en viktig underskrift. Dersom jeg skriver under, så binder jeg meg til PSG for lang tid fremover, sa Mbappe til Telefoot den gangen.

– Jeg er veldig godt fornøyd her, og har alltid vært veldig godt fornøyd her. Fansen og klubben har hjulpet meg, så jeg vil alltid være takknemlig overfor klubben. Jeg ønsker å tenke meg godt om, for å finne ut hva det er jeg egentlig ønsker meg de kommende årene, hvor jeg ønsker å være, og det er hva jeg tenker på nå. Ja, jeg må ta en avgjørelse snart. Men akkurat nå er jeg i dype tanker, la han til.

– Dersom jeg hadde svaret i dag, så hadde jeg gitt det i dag. Jeg gjør ikke dette for å hale ut tiden. Jeg gjør det for at jeg må tenke meg om. Jeg ønsker ikke å signere en kontrakt, og så forlater jeg klubben ett år senere fordi jeg ikke ønsket å signere kontrakten. Dersom jeg signerer, så blir jeg i klubben. Derfor må jeg ha tid til å tenke meg om.

Mbappe har scoet 28 mål på 35 kamper denne sesongen, og det forventes at han gir sitt svar innen sesongen er omme.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]