Klopp sine kommentarer ble lagt merke til. Nå kan han vente gave i posten

Jürgen Klopp var ikke imponert over kvartfinalearenaen.

8. apr 2021 kl 19.42Arild Skjæveland

Santiago Bernabeu er under ombygging. Det betydde at kvartfinalen mellom Real Madrid og Liverpool ble spilt på Estadio Alfredo di Stefano, på det som er hovedstadsklubbens treningsanlegg.

«Los Blancos» vant kampen 3-1 – og det er en prestasjon fra de helrøde vi kanskje har skrevet nok om. Mens Santiago Bernabeu er kjent for å være mektig, var den lille stadion som tar 6000 tilskuere noe helt annet.

– Dette er en treningsbane, sa Klopp til Movistar da laget hans ankom Valdedebas på mandag.

Også etter kampen kom han med en bemerkning om hvor kampen hadde blitt spilt.

– Det vi så her i kveld var veldig merkelig. Det var veldig vanskelig. En annerledes situasjon med stadion – men Anfield er i det minste et skikkelig stadion, og det vil være bra for oss, sa Klopp til Liverpoolfc.com etter kampen.

Blir tilsendt gave

Det er kommentarer de har merket seg i Spania.

– Vi er stolte over å spille for Alfredo di Stefano, uttalte Zinedine Zidane til Marca etter kampen, da han ble konfrontert med kommentarene.

Firmaet Eleven Force, som lager modeller av stadioner, har bestemt seg for å sende en 3D-modell av stadion til Jürgen Klopp.

– Vi vet at Jürgen er en fyr med god humor, så vi tror han vil ta det bra, sier Jose Guerrero i Eleven Force til Cope

– I tillegg vil vi sende ham en modell av Estadio Wanda Metropolitano, som en suvenir etter Champions League-finalen han vant der i 2019. Og til slutt, skal vi sende ham en kopi av Son Moix for når han bestemmer seg for å komme og bli manager for Real Mallorca, sier Guerrero videre.

Mallorca var noe Klopp selv tok opp, på mandagens pressekonferanse. Da fikk han spørsmål om hvilken av de tre spanske storklubbene han ville passet best som manager for.

– Det er tre gode klubber, og jeg ville passet de alle, men spørsmålet er at spansken min er skikkelig dårlig. Dere ville ikke likt å ha meg her med en dårlig spansk. Alle klubbene har store managere. Real Mallorca ville vært fint – for å bo der i alle fall!, sa Klopp

Liverpools returoppgjør mot Real Madrid spilles onsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]