Jamie Carraghers sønn forlot Liverpools akademi i 2017. Nå kan han bli Everton-spiller

Carragher junior kan ende opp i Everton.

7. mai 2021 kl 17.35Arild Skjæveland

Everton er interessert i å kjøpe James Carragher, som er Jamie Carraghers 18 år gamle sønn. Som sin far, er også junior midtstopper.

James var i flere år tilknyttet Liverpools akademi, men ble frigitt i 2017. Da gikk han til Wigan, der han har gjort sakene sine bra. Han var blant annet del av Wigan-laget som slo ut Tottenham fra FA Youth Cup i 2020.

Wigans førstelag ligger på 20. plass i League One, og har økonomiske problemer. Carragher har ingen førstelagskamper så langt. Han fyller 19 år i november, og er på utgående kontrakt denne sommeren.


Han skal være tilbudt proffkontrakt hos Wigan, og The Times rapportererat ett tilbud allerede har blitt avslått.

Kan ende i Everton

The Telegraph melder at Everton har vært ute etter spilleren siden Everton møtte Wigan U23 i en kamp på akademiet tidligere denne sesongen, og at Liverpools blå nabo nå ønsker å tilby ham en proffkontrakt. 

18-åringen omtales som en ledertype på banen som er sterk én mot én. Mye som sin far, som la opp i 2013 etter 737 kamper for de røde.

Liverpools tidligere visekaptein vokste opp som lidenskapelig Everton-supporter i sin tid, men skiftet side da han spilte seg inn på førstelaget til Liverpool. Det samme gjorde hans far, Phil Carragher. Dersom denne overgangen blir noe av må de kanskje begynne å sympatisere med den blå naboen igjen….