Det kan kreves kreative løsninger for å finne en dato til kampen

Manchester Uniteds hektiske kamp-program gjør det vanskelig å finne en ledig dato for Liverpools bortekamp på Old Trafford.

2. mai 2021 kl 23.05Einar Kvande

Det gjenstår bare tre uker av sesongen, og ettersom begge klubber vegrer seg for å spille kampen i morgen, mandag 3. mai, vil man måtte ty til kreative løsninger for å rydde plass til kampen i en tettpakket terminliste.

United skal spille returkamp mot Roma i semifinalen i Europa League kommende torsdag, og med en 6-2 ledelse fra den første kampen skal det også mye til for at de røde djevlene ikke skal til Gdansk og spille finale den 26. mai. 

Dermed vil man måtte finne en ny dato før siste ligarunde i Premier League den 23. mai, da EM-forberedelser vil stå på agendaen etter 26. mai.

For Uniteds del er de to andre midtukene i mai avsatt til Premier League-kamper mot Leicester og Fulham, henholdsvis den 12. og 19. mai.

Liverpool har fortsatt ikke noen konkret dato å forholde seg til når det gjelder kampen mot Burnley, men den vil bli spilt enten 18, 19 eller 20. mai. 

Alternativet kan bli å flytte en annen kamp. For eksempel vil å flytte Liverpools bortekamp mot West Bromwich til midtuken i forkant, og spille kampen på Old Trafford søndag 16. mai være en slik kreativ løsning.