Forsøker å gjøre det umulig å ta seg inn på Old Trafford

Manchester United tar sine forholdsregler foran torsdagens kamp mot Liverpool.

10. mai 2021 kl 22.24Einar Kvande

Liverpools bortekamp mot Manchester United skulle egentlig ha vært spilt første helgen i mai, men ble utsatt grunnet voldsomme protester mot Manchester Uniteds eiere, Glazer-familien, iscenesatt av Manchester-klubbens fans. Flere hundre supportere tok seg inn på Old Trafford, hvor de inntok gressmatta og begikk hærverk. Dette vil ikke Manchester United ha noen gjentakelse av, og Old Trafford-klubben er nå i ferd med gjøre det umulig å ta seg inn på stadion foran torsdagens kamp.

Som en følge av protestene kunne ikke Liverpool-troppen forlate hotellet de bodde på sentralt i Manchester, og Premier League måtte utsette avspark, og til slutt avlyse kampen og finne en ny dato.

Den omberammede kampen skal altså spilles torsdag kveld, og da Manchester Uniteds tettpakkede terminliste i mai gjør det nærmest umulig å flytte kampen en gang til, tåler ikke Manchester-klubben en ny utsettelse. Samtidig har klubbens fans bebudet nye protester også i forbindelse med den omberammede kampen.

Derfor styrker nå Manchester United sikkerheten foran morgendagens kamp mot Leicester og torsdagens kamp Liverpool, blant annet ved å skalke alle luker og innganger på Old Trafford.

Det virker imidlertid som tiltakene har satt sinnene ytterligere i kok hos United-fansen, som ikke ser med blide øyne på det som de betrakter som Glazer-familiens respons på protestene for halvannen uke siden.