Ny dato er fortsatt ikke satt

Vi venter på informasjon om når Manchester United - Liverpool skal spilles.

3. mai 2021 kl 08.42Arild Skjæveland

Det største klubboppgjøret i England måtte utsettes søndag, da over tusen Manchester United-supportere protesterte mot eierne i Glazer-familien.

Det var protester både i sentrum rundt The Lowry Hotel der United-spillerne oppholder seg før kamp, og på Old Trafford der over hundre supportere tok seg inn på stadion.

Både sikkerheten og at de strenge tiltakene mot Covid-19 var blitt brutt, gjorde at kampen ikke kunne spilles på søndag. Nå venter vi på en ny dato.

Mandag så ut som en mulighet

Det er kun tre uker igjen av sesongen, og spesielt Manchester Uniteds tette kampprogram gjør det vanskelig for å finne en ny dato for kampen.

Så langt har ikke en ny dato kommet. Stan Collymore, som var en av få som twitret underveis i gårsdagens kaos, skrev at det var en rekke ting som ble diskutert. At Liverpool skulle bli i Manchester enda en natt var et av alternativene. Det skjedde ikke, og de røde kjørte tilbake til Merseyside like etter at kampen ble bekreftet utsatt, skriver The Mirror.

Det er «Bank Holiday» i England i dag, en offentlig høytidsdag, som gjør at mesteparten av befolkningen har tatt ferie. Den store bookmakeren Paddy Power har ført opp at kampen skal spilles kl. 16.00 norsk tid – men dette er ikke bekreftet – og virker heller ikke sannsynlig.

Skal den spilles på mandag, som virker veldig usannsynlig, så må bekreftelsen komme snart.