Elliott med hårete mål foran neste sesong

Harvey Elliott mener det er spesielt en side av sitt spill han må utvikle ytterligere om han skal kunne utfordre Mohamed Salah og Sadio Mané.

6. jun 2021 kl 15.08Einar Kvande

Harvey Elliott mener at hans unge alder ikke kan brukes som unnskyldning for å ikke spille seg inn på Liverpools førstelag neste sesong. Etter et vellykket låneopphold i Blacbkurn er tenåringens hårete mål å utfordre Mohamed Salah og Sadio Mané.

18-åringen noterte seg for sju mål og tolv målgivende pasninger på 42 kamper på Ewood Park, og var blant de nominerte til tittelen årets spiller i Championship. 

– Å være på laget. Alderen min er ikke lenger noe hinder for det, svarer Elliott når han blir spurt om hva som er målet hans for neste sesong i Ranks FC podcast.

– Du ser unge spillere hele tiden i fotball, så du kan ikke bruke alderen som en unnskyldning. Jeg må vise folk at jeg er til å stole på, og at jeg kan spille for laget.

Må trene hurtighet

Elliott er også klar på hva han må forbedre skal han kunne konkurrere med Mohamed Salah og Sadio Mané.

– Jeg må score flere mål. Se på Salah. Han tenker bare mål, mål, mål, mål. Han tenker hele tiden på å komme i riktige posisjoner, og hvordan han skal score når han får sjansene.

– Jeg må utvikle den siden av mitt spill. Jeg tror at målgivende vil komme av seg selv om jeg er i riktig posisjon til å slå de pasningene. Men nå handler det om å jobbe for å score flere mål og bli hurtigere. Jeg vet jeg ikke er blant de raskeste, så jeg må bruke hodet for å ligge ett steg foran alle andre. Det er mye jeg må jobbe med for å bli en bedre fotballspiller, men det er en enkel jobb.