En ung fotballspiller fikk Elliott ved siden av seg på sykehuset. Se Liverpool-spillerens fantastiske gest

Harvey Elliott har fått karrierens mest alvorlige skade så langt, og er på sykehus.

12. sep 2021 kl 21.08Arild Skjæveland

Jürgen Klopp bekreftet i kveld at Harvey Elliott er på sykehus, og at ankelen hans er ute av ledd. 18-åringen postet en melding på sosiale medier allerede før kampen var ferdigspilt.

Nå må vi vente på skann og videre undersøkelser før vi vet det fulle skadeomfanget, men det er ingen tvil om at Elliott har fått en veldig alvorlig skade, og vil være ute i lang tid.

Dette er den unge spillerens mest alvorlige skade så langt i karrieren, og han vil ha en lang vei tilbake til førstelagsspill – det kan allerede slås fast.

Utrolig gest på sykehuset

Elliott ble kjørt til sykehuset i ambulanse. Der ble ble han plassert ved siden av en ung gutt som også hadde skadet seg på fotballbanen.

I en post som spres på sosiale media, kan vi se en screenshot fra en chat, med en ung gutt som ligger i sykesengen med Elliotts røde spillerdrakt med nummer 67 over seg.

I teksten kan vi lese hva som skal ha skjedd.

«Sønnen min har akkurat brukket armen sin i en fotballkamp i ettermiddag. Hvem kommer inn på nabosengen? Harvey Elliott og familien hans. Han gir ham Liverpool-drakten sin fra kampen, og skoen sin. Sønnen min er veldig lykkelig nå!»