«Vil gi alt for å komme tilbake så snart jeg kan»

Harvey Elliott har tatt til Instagram for å takke for støtten.

13. sep 2021 kl 11.17Jens Bessesen

Harvey Elliott har lagt ut følgende melding på Instagram mandag formiddag.

«Jeg er kunst etter det som skjedde mot Leeds i går, men jeg er helt overveldet av kjærligheten og støtten jeg har fått av hele fotballverden etter skaden. Tusen takkt il alle som har tatt kontakt eller sendt meldinger til meg og min familie. Det betyr så mye for oss. Tusen takk til alle inne på Elland Road for støtten dere ga meg rett etter det skjedde».

«Nå har jeg fullt fokus på å bli bra igjen, og jeg vil gi alt for å komme tilbake så snart jeg kan. Jeg vet at jeg vil ha en utrolig nettverk bak meg i Liverpool, og sammen skal vi komme gjennom dette».

«Til alle Liverpool-supportere. Deres støtte betyr alt for meg. Jeg er en av dere, og jeg kan ikke vente til å komme tilbake raskere, sterkere og bedre for å hjelpe laget i fremtiden».