Bekreftet: Elliott må operere

Liverpool FC har kommet med en kort oppdatering om spillerens skade.

12. sep 2021 kl 22.03Arild Skjæveland

Harvey Elliott er nå skrevet ut fra sykehuset, etter å ha pådratt seg en alvorlig ankelskade, melder Liverpool FC i en kort oppdatering søndag kveld.

18-åringen må gjennomgå en operasjon i de kommende dagene, og klubben vil så komme med en prognose for hvor lenge spilleren vil være ute.

Elliott, familien hans og Liverpool FC takker samtidig ambulansepersonell og de ansatte ved Leeds General Infirmary for omsorgen og behandlingen som ble gitt.

Opereres trolig tirsdag

James Pearce i The Athletic skriver at Elliott når er sendt hjem til Merseyside. Han skriver videre at en operasjon trolig vil skje på tirsdag.

Nesten en time var spilt, og Jordan Henderson sto klar til å komme inn, da midtbanespilleren ble taklet av Pascal Struijk i søndagens kamp.

Ankelen hans så ut til å bli låst mellom belgierens lår og gresset, og kom i en helt unaturlig stilling. Det var tydelig på alle spillere og støtteapparat at dette var veldig alvorlig, og TV-produsenten valgte å ikke vise reprise eller nærbilder av at han fikk behandling på gresset.