– Vi skapte nok til å vinne kampen, men i fotball blir du straffet om du ikke tar vare på sjansene dine

Trent Alexander-Arnold mener det først og fremst var fremover på banen det skortet for Liverpool da de tapte 2-1 for Leeds.

Liverpool, på niendeplass i Premier League, ligger bare fem poeng over nedrykkstreken, etter å ha tapt 2-1 for Leeds. Det er åtte poeng opp til Newcastle, som ligger på fjerdeplassen som gir spill i Champions League neste sesong.

Da Crysencio Summerville gjorde vinnermålet for Leeds i det 89. minutt var det et slag i ansiktet for Liverpool-spillerne.

– Det var vanskelig å takle. Du ønsker ikke å tape på hjemmebane. Det er noe vi er stolte over at vi ikke har gjort på en stund. Vi ønsker å vinne så mange kamper som vi kan. Dette var et skuffende resultat. Vi skapte nok sjanser til å vinne kampen, men i fotball blir du straffet om du ikke tar vare på sjansene dine. Vi ble straffet, slår Trent Alexander-Arnold fast til Liverpoolfc.com.

Har ikke satt sjansene i de to siste Premier League-kampene

Alexander-Arnold var ikke på banen da Leeds scoret sitt vinnermål. Han ble byttet ut til fordel for James Milner i det 79. minutt. Høyrebacken var imidlertid på banen da Leeds tok en sjokkledelse etter bare fire minutters spill ved Rodrigo Moreno, og han var også på banen da Mohamed Salah utlignet ti minutter senere.

– Dette er slikt som skjer. Vi er ikke i vår beste form. Det tror jeg mange av spillerne vil si om seg selv, og om laget generelt. Men vi skaper likevel mange sjanser, og har muligheten til å score mål og vinne kamper. Men vi har rett og slett ikke tatt vare på sjansene. Spesielt i de to siste Premier League-kampene.

Må ta poengene i London neste helg

– Nå er det viktig at vi tar en samling i bånn, og finner ut hva som går galt. Akkurat nå handler det om å ta så mange poeng som vi kan før VM-pausen. Denne pausen kommer muligens på et gunstig tidspunkt for oss, slik at vi kan starte på nytt, og få orden på den mentale biten før andre halvdel av sesongen.

– Jeg vil hevde at vi fortsatt har tro på oss selv, og måten vi spiller på. Vi har tro på troppen, og at vi kan nå våre mål. Men når du får tilbakeslag, begynner du automatisk å tvile litt på deg selv og stiller spørsmål ved ulike ting. Som lag er det åpenbart at det er noe som ikke er riktig. Det går ikke så bra som vi ønsker. Det er noe alle må tenke over, og som alle må ta tak i, for at vi skal klare å rette på det. Spesielt neste helg mot Spurs, en topp fire-rival. Vi må reise dit og ta poengene som vi skal ha en sjanse til å nå våre mål for sesongen.