Bekrefter at van Dijk og Salah mister kampen på St. Mary’s

Virgil van Dijk og Mohamed Salah har søndagens kamp som mål.

I lørdagens FA-cupfinale forlot både Virgil van Dijk og Mohamed Salah banen med skader. Van Dijk kjente noe i kneet, mens det var lysken for Salah.

Nå bekrefter Jürgen Klopp at duoen kommer til å stå over tirsdagens bortekamp mot Southampton.

– Nei. «Virg» blir definitivt ikke involvert, men det var egentlig klart allerede før vi spilte kampen mot Chelsea, da jeg tenkte «ok, det blir med denne kampen nå». Han har spilt veldig mye, og med lørdag-tirsdag igjen, var det klart, sa Klopp på den lukkede delen av pressekonferansen før kampen, ifølge Liverpools offisielle nettsider.

Likevel oppløftende nyheter

Det positive er at det ikke høres ut som skadene på noen av dem er alvorlige, og at Champions League-finalen 28. mai ikke er i fare for noen av dem.

– De er begge ok, så målet for begge vil være at de kan være involvert igjen til helgen. Skikkelig involvert, på benken, få noen minutter eller starte – jeg vet ikke – vi får se på det, men det ville vært perfekt for Champions League-finalen, sier han.

– Dersom de ikke blir involvert, så tar vi hver dag som den kommer etterpå, men vi er veldig positive, og frykter ikke for finalen. Jeg er ganske realistisk med tanke på Wolverhampton-kampen, men i morgen blir de ikke involvert.

Southampton - Liverpool spilles tirsdag kl. 20.45, og vises på TV 2 Sport Premium.