Salah øyner kvadrupelen etter Villarreal-seieren:– Jeg fokuserer alltid på Premier League og Champions League, men hvorfor ikke?

Mohamed Salah håper å ta med seg fire trofeer hjem i slutten av mai.

I etterkant av Villarreal-seieren i går kveld stilte Mohamed Salah opp i et lengre intervju med Rio Ferdinand, Michael Owen og Peter Crouch. Det var ingen tvil om at egypteren var i ekstase etter finalebilletten var sikret. I intervjuet snakket han åpent om sesongens målsettinger, hans egne målsettinger og hvordan laget må snu feiringen til fokus.

– Det er fantastisk å være i finalen igjen. Å være der tre ganger på fem år er helt utrolig, sa han i intervjuet med BT Sports.

Ifølge egypteren skulle laget feire seieren i går kveld, men i i dag tidlig var det igjen alvor for Klopps menn. Til helgen skal Tottenham komme på besøk, og de røde har ikke mulighet til å gi fra seg et eneste poeng i kampen om Premier League-trofeet.

– Jeg er sikker på at de skal feire med litt drikke, men vi har en ny kamp om noen dager så vi må fokusere på det også. Vi feirer i dag og så er det rett tilbake i fokus i morgen, svarte Salah til spørsmålet om hvordan stemningen i garderoben var etter kampslutt.

Liverpool ble liggende under tidlig på Estadio El Madrigal. Like før pause gikk den gule ubåten opp i 2-0 etter et flott hodestøt fra Francis Coquelin. Dermed stod det uavgjort i dobbelt-oppgjøret før den siste omgangen.

– Skrek eller snakket Klopp i pausen?

– Han snakket i starten og skrek på slutten, lo Salah på spørsmålet fra Rio Ferdinand.

Men egypteren var ikke veldig bekymret for å gå på en kjempesmell på den regntunge matten i Villarreal. Han mener de røde viste hva som bor i Jürgen Klopps lag.

– Det viser karakter og personlighet. Klopp sa noe og så snakket spillerne med hverandre. Vi er et så bra lag at vi kan slå tilbake selv etter en dårlig omgang.

TONEANGIVENDE: Mohamed Salah har spilt mye fotball denne sesongen, men han ser fremdeles veldig fresh ut. I går leverte egypteren varene med en målgivende.

TONEANGIVENDE: Mohamed Salah har spilt mye fotball denne sesongen, men han ser fremdeles veldig fresh ut. I går leverte egypteren varene med en målgivende.

Vil møte Real Madrid

Etter snart fem hele sesonger i Liverpool fortsetter Salah å levere på et ekstremt nivå. I går kveld stilte han opp med en målgivende pasning på de rødes første redusering. Denne sesongen står han med 30 mål og 15 målgivende, og det er fremdeles flere kamper å forbedre statistikken.

– Jeg setter alltid målsettinger for meg selv og laget før hver sesong. Før sesongen gikk jeg for 40 mål så jeg må fokusere på det nå. Trent (Alexander-Arnold) blir sikkert sur nå, men jeg går for alle rekordene, lo Salah med antall målgivende i tankene.

Det har vært mye snakk om en eventuell kvadruppel for Liverpool de siste ukene. Om en drøy uke skal Liverpool møte Chelsea i FA Cup-finalen før Champions League-trofeet skal deles ut den 28. mai. I mellom de to cupfinalene skal fire livsviktige kamper spilles i Premier League.

– Mitt personlige mål nå er kvadruppelen, selv om det kanskje ikke var målet før sesongen. Jeg fokuserer mer på Premier League og Champions League, men nå er vi så nærme, så hvorfor ikke, sier han.

I kveld skal Manchester City og Real Madrid møtes på Santiago Bernabeu for å kjempe om plassen ved siden av Liverpool i Paris. De røde har allerede tapt mot de helhvite tidligere, og nå vil Salah ha revansje.

– Jeg vil spille mot Real Madrid. Vi tapte finalen mot dem i 2018, så jeg vil møte dem igjen og forhåpentligvis ta trofeet, ler egypteren som ble skadet da lagene møttes i finalen sist.