– En sesong der vi ikke vinner et trofé vil være en enorm skuffelse

Etter å ha vunnet begge de nasjonale cupene forrige sesong er det ikke tvil om at lista ligger høyt for Trent Alexander-Arnold og de andre Liverpool-spillerne.

I et intervju med Red Bull fikk Alexander-Arnold spørsmål om hans forventninger til sesongen 2022/23.

– Det er vanskelig å si, for vi ønsker egentlig bare å vinne alt, lød svaret.

– Vi ønsker å vinne så mye som mulig. Jeg mener vi har troppen som kreves til å vinne alt vi deltar i. Om det er mulig eller ei vet jeg ikke, men jeg er sikker på at vi kommer til å ende opp med trofeer.

– Det er hva vi forventer av oss selv nå. Vi tenker ikke at vi bare skal spille og håpe på det beste. En sesong hvor vi ikke får et trofé vil nå være en enorm skuffelse. 

– Det er slik du oppnår suksess over tid

– Uansett hvor bra vi spiller, så vil det være knyttet en viss grad av forventninger til våre prestasjoner nå. Vi må vinne trofeer hver eneste sesong, minst ett, uansett hva det er, og mer enn ett er veldig, veldig bra. 

– Det er denne innstillingen de beste lagene har. Ser du tilbake på Manchester Untied-lagene som dominerte i noen år, så vant de minimum ett trofé per sesong, og de beste lagene gjør det. Det er slik du oppnår suksess over tid.

– Vi har troppen til å gå ut der og gjøre det. Dagene hvor vi var underdogs er over. Vi respekterer hvert eneste lag vi møter, men vi vet også at vi er et enestående lag. Det har vi bevist de siste fem årene. Vi har en tropp med verdensklassespillere. Dersom alle holder seg skadefri er det ingen grenser for hva vi kan oppnå.