Fotballeksperter har ingen tro på at Liverpool sender Arthur Melo tilbake til Italia i januar

Guillem Balague og Fabrizio Romano er ganske så samstemte - Arthur Melo blir i Liverpool ut sesongen.

Arthur Melo var definitivt ikke noe førstevalg på midtbanen denne sommeren, og det skrek nok av litt desperasjon da han ble hentet på deadline day for å gi Jürgen Klopp flere alternativer på midtbanen.

Ifølge italienske Tottomercatoweb så skal Liverpool angivelig allerede ha bestemt seg for at brasilianeren «ikke er på nivået de forventer», og «ikke passer til den type spiller Klopp var ute etter.» Nettsiden antyder også at Liverpool vil forsøke å signere en ny midtbanespiller i januar, og at de vil avslutte låneavtalen med Arthur om det skjer.

Dette fester fotballekspertene Guillem Balague og Fabrizio Romano ingen lit til.

– Liverpool har ikke bestemt seg for å forlenge lånet eller kjøpe Arthur, men har ingen intensjon om å sende ham tilbake i januar. De vurderer ham fortsatt. Trenerstaben har faktisk roset ham for hans forståelse av systemet, og kvalitetene hans, skriver Balague på Twitter.

– Han droppet fridager for å jobbe, da han vet at han har litt å ta igjen før han kommer opp på nivået som kreves. Han jobber med en individuell fitnessplan, skreddersydd for å få ham i form, for han har ikke hatt noen skikkelig preseason. Dette er ganske vanlig når man mangler kamptrening, legger han til.

Jobber hardt

Fabrizio Romano støtter Balague på dette.

– Liverpool har ingen planer om å sende Arthur Melo tilbake til Juve i januar, på tross av ryktene som kommer fra Italia. Arthur jobber hardt for å bli i best mulig form. Disse ryktene har blitt avfeid både av klubben og fra spillerens leir. Arthur er 100 prosent fokusert på Liverpool, skriver han på Twitter.

Liverpools nye nummer 29 fikk debuten da han fikk noen minutter på tampen av det stygge 4-1-tapet for Napoli på Stadio Diego Armando Maradona. Han erstattet Harvey Elliott i det 77. minutt, på et tidspunkt stillingen allerede var 4-1. I 2-1-seieren over Ajax denne uken var han ubenyttet reserve.