Guardiola støtter Klopps kritikk av forslaget til Chelsea-eieren

Pep Guardiola er heller ikke begeistret over tanken på at hans spillere skal spille flere kamper, etter Chelsea-eier Todd Boehlys forslag om en All Star-kamp mellom nord og sør i Premier League.

Chelsea-eier Todd Boehly har vakt oppsikt med en rekke kontroversielle uttalelser og forslag den siste uken, etter å ha deltatt på en konferanse i New York.

Forslaget om playoff om opp- og nedrykk til og fra Premier League og en All Star-kamp mellom nord og sør har vakt forargelse i fotballkretser i Storbritannia. 

Jürgen Klopp var blant dem som var særdeles lite begeistret for forslaget om en All Star-kamp, noe han ga tydelig uttrykk for da han møtte pressen mandag.

– Han ventet ikke lenge med å komme med det forslaget. Når han finner en ledig dato kan han ringe meg, lød den sarkastiske responsen fra Liverpool-manageren.

– Kanskje kan han forklare dette for meg en gang, og finne en dato for det. Jeg er ikke så sikker på om folk ønsker å se en slik All Star-kamp. Tenk det, spillere fra Manchester United, Liverpool, Everton og Newcastle på samme lag, og det er ikke landslaget, men bare et lag fra nord-England. Og alle London-spillerne på samme lag. Arsenal og Tottenham.

Etterlyser datoer

Nå får Klopp støtte av managerkollega Pep Guardiola i Manchester City, som ble spurt om sin mening om forslaget til Boehly under sin siste pressekonferanse.

– Dette har jeg ingen formening om. Ikke i det hele tatt, sa Guardiola, før han la til:

– Jeg er enig med Jürgen. Det hadde vært hyggelig å få vite datoene for når disse kampene skal spilles...

Manchester City spiller borte mot Wolverhampton klokken 13.30 i morgen, og har muligheten til å passere Arsenal i toppen av Premier League-tabellen. The Gunners møter Brentford på bortebane søndag.