Utlånte spillere

Calvin Ramsay

22Calvin Ramsay

Calvin Ramsay kom til Liverpool fra Aberdeen sommeren 2022, og signerte da en langtidskontrakt. Sommeren 2023 ble han lånt ut til Preston for hele sesongen.

Harvey Davies

95Harvey Davies

Scouseren Harvey Davies har vært i Liverpool siden U9-nivå, og signerte sin første proffkontrakt med klubben i 2021.

Owen Beck

63Owen Beck

Venstrebacken kom til Liverpool fra Stoke City som U13-spiller, og har gått gradene i akademiet siden det. 2023/24-sesongen skal han tilbringe på lån til Dundee FC.

Sepp van den Berg

72Sepp van den Berg

Van den Berg ble hentet til Liverpool i 2019, og har siden den gang vært på en rekke utlån. 2023/24-sesongen skal han prøve seg i Mainz 05 i Bundesliga.

Dominic Corness

79Dominic Corness

Corness har vært i Liverpool siden U5-nivå. Scouseren med den følsomme venstrefoten har gått gradene siden den gang, og har flere ganger trent med førstelaget.

Fabio Carvalho

28Fabio Carvalho

Fabio Carvalho er av østtimoresisk opphav. Han ble født i Lisboa og startet sin karriere i Benfica, der han spilte fra han var åtte til han ble elleve år. Da flyttet familien til England. Der spilte han først for Balham FC.

James Balagizi

85James Balagizi

Siden han ble snappet opp fra Manchester City som unggutt har Balagizi tatt store steg i Liverpool. Han har blitt sammenlignet med Gerrard, grunnet sin kraftfulle stil på midtbanen.

Rhys Williams

46Rhys Williams

Williams står med hele 19 kamper for Liverpools førstelag, men har de siste sesongene vært en utlånsnomade.

Adam Lewis

Adam Lewis

Adam Lewis er en anvendelig spiller som både kan spille venstreback, sentralt i forsvaret og på venstresiden på midtbanen.

Jakub Ojrzynski

75Jakub Ojrzynski

Jakub Ojrzynski er født 19. februar 2003. Den polske målvakten kom til klubben fra Legia Warszawa sommeren 2019. Han kostet da 200.000 pund, ifølge Liverpool Echo.

Nathaniel Phillips

47Nathaniel Phillips

Nathaniel Phillips er sønn av Jimmy Phillips, som noen vil huske som spiller for Bolton.

Tyler Morton

80Tyler Morton

Billy Koumetio

89Billy Koumetio

Billy Koumetio kom til Liverpools akademi fra den franske klubben Orleans FC i 2018.