«Det er bare tre personer i verden som blir bekymret når de ser Bellingham i Qatar»

Jamie Carragher mener at prislappen på Jude Bellingham øker for hver kamp England-stjernen spiller i VM.

Den unge Borussia Dortmund-stjernen Jude Bellingham er på alles lepper etter strålende spill for England under VM i Qatar.

Bellingham storspilte sammen med Jordan Henderson på Englands midtbane da Senegal ble slått 3-0 i åttedelsfinalen, og det var disse to som var duoen bak Englands første scoring i kampen, etter 38 minutters spill.  Bellinghams strålende løp og ditto innlegg ble styrt i mål av Henderson, noe Liverpool-fansen håper var en smaksprøve på hva de har i vente på klubblaget i fremtiden.

Det er nemlig ikke tvil om at Bellingham står på Liverpools ønskeliste. Det store spørsmålet er imidlertid om Anfield-klubben har midlene som kreves for å sikre seg en spiller av Bellinghams kaliber.

Fotballekspert Jamie Carragher tror i alle fall at FSG-sjef John Henry vil være bekymret for at prisen på Bellingham stiger kraftig som en følge av midtbanespillerens glitrende spill i vedensmesterskapet. Det skriver den tidligere Liverpool-spilleren i sin faste spalte i Telegraph.

Spår en auksjon

Carragher mener at 19-åringens fenomenale prestasjoner på den største scenen av dem alle, vil føre til at prisen på den tidligere Birmingham-spilleren stiger for hver kamp han spiller. Det var allerede før VM ventet at Bellingham vil koste kjøpende klubb over 100 millioner pund.

Liverpool har lenge vært linket til Bellingham, men vil antagelig få hard konkurranse både av Real Madrid og Manchester City.

«Det er bare tre personer i verden som blir bekymret når de ser Bellingham i Qatar - Florentino Perez, Sheikh Mansour og JW Henry», skriver Carragher i sin spalte.

«Eierne til Real Madrid, Manchester City og Liverpool vet de vil bli involvert i en auksjon for å få ham», legger Carra til.

Den tidligere Liverpool-stopperen trekker frem Paul Gascoigne i 1990, Michael Owen i 1998, Wayne Rooney i 2004 og Jude Bellingham i 2022 som engelske spillere som har fått sin stjernestatus ytterligere befestet under store mesterskap. 

«En ny strålende prestasjon mot Senegal bekreftet hvorfor Bellingham vil være den mest ettertraktede signaturen til alle topptrenerne neste sesong. Bellingham er ikke bare en England-stjerne nå. Han er bare tre seiere unna å bli en VM-legende», slår Carragher fast.

Det har vært sagt å skrevet mye om det gode forholdet mellom Bellingham og Liverpool-duoen Jordan Henderson og Trent Alexander-Arnold under dette mesterskapet. Alexander-Arnold avviste på fredag at han prøver å lokke Jude Bellingham til Liverpool.

– Alle sier «Agent Trent», men nei, sa Alexander-Arnold til BBC Radio 5 Live da han ble stilt dette spørsmålet etter en spasertur på byen sammen med Bellingham i forrige uke.

Florian Plettenberg i tyske Sky Sport meldte i forrige uka at Liverpool gjør alt de kan for å sikre seg Bellingham, og den tyske journalisten hevdet at Jürgen Klopp presser kraftig på for at en slik overgang skal bli en realitet.