Vet ikke om Salah, Fabinho og van Dijk blir spilleklare til helgen

Jürgen Klopp kom med en skadeoppdatering på fredagens pressekonferanse.

Jürgen Klopp sa på fredagens pressekonferanse før møtet med Wolves at han ønsker å benytte Mohamed Salah, Fabinho og Virgil van Dijk i sesongavslutningen mot Wolves søndag, men han vet ikke om det kommer til å la seg gjøre. 

– Det ser bra ut for guttene, og ideelt spiller alle tre denne helgen for å få kamprytme, om så bare som innbytter, sa Klopp. 

Salah og van Dijk måtte ut med henholdsvis lyske- og kneskade i FA-cupfinalen forrige helg, mens Fabinho ble byttet ut med en hamstringskade i kampen mot Aston Villa forrige uke. 

– De blir involvert hvis det lar seg gjøre, men jeg er ikke sikker, sa Klopp. 

Gomez var heldig

Klopp bekreftet også nyheten som kom for et par dager siden om at det ikke er snakk om en alvorlig skade for Joe Gomez, som satte en støkker i supporterne da han gikk av banen mot Southampton med store smerter 17 .mai. 

– I går ble det gjort en ekstra scan for å være sikker, og som vi trodde etter kampen så var vi heldige. Det var en skikkelig smell, men ikke noe mer, sa Klopp. 

– Det var samme ben som han hadde sin alvorlige skade, så alle var bekymret. Det var jeg også frem til jeg så Joes ansikt i garderoben. Jeg tror vi kjenner vår egen kropp best, sa Klopp.

Om Gomez blir med i søndagens kamp gjenstår å se. 

– Det kommer an på om det er noe smerte. Vi får se hva Joe kan gjøre på trening i dag og i morgen, sa Klopp. 

For øyeblikket er altså Liverpool på randen av å ha en skadefri tropp igjen.