Leserne ønsker å se et alternativt lag mot Porto

Leserne av Liverpool.no ønsker at bare fire av de som startet mot Arsenal også skal starte mot Porto.

Liverpool er allerede vinnere av gruppe B i Champions League foran de to siste kampene i gruppespillet, og har dermed muligheten til å hvile spillere til lørdagens viktige ligakamp mot Southampton. 

Det ønsker leserne av Liverpool.no at Jürgen Klopp skal benytte seg av. Kun Kostas Tsimikas, Thiago Alcantara, Alex Oxlade-Chamberlain og Sadio Mané er kommet med på lesernes lag av de elleve som startet i helgens storseier over Arsenal.

Stemmene fordeler seg på flere spillere denne gangen, og kun Ibrahima Konate og Takumi Minamino har fått over 1000 stemmer.

Den faktiske lagoppstillingen kommer rundt klokken 20.00 i kveld. I mellomtiden kan du se hvem folket har stemt frem.

Folkets lag

Keeper: Caoimhin Kelleher - 960 stemmer

Leserne er ikke i tvil om at de vil gi Alisson Becker en pust i bakken, men vil likevel ha brasilianeren på benken fremfor Adrian. Alisson fikk 140 stemmer, mot Adrians 14.

Høyreback: Neco Williams - 859 stemmer

Neco Williams har vært ute med en muskelskade etter å ha spilt landskamper for Wales, men var tilbake i trening i går. Leserne vil ha ham rett inn på laget, for å spare Trent Alexander-Arnold. Scouseren vil de plassere på tribunen, og heller ha Conor Bradley som back up for Williams. Bradley fikk 232 stemmer, mot Trent Alexander-Arnolds 97.

Midtstopper: Ibrahima Konate - 1093 stemmer

Leserne synes det er på tide å gi sommerkjøpet en ny sjanse. Den unge franskmannen var den som fikk flest stemmer av samtlige foran denne kampen.

Midtstopper: Nathaniel Phillips - 652 stemmer

Nathaniel Phillips har ikke fått mye spilletid denne sesongen, men i denne relativt betydningsløse kampen synes leserne at det er helt greit å gi Bolton-gutten en ny sjanse.

Venstreback: Kostas Tsimikas - 974 stemmer

Grekeren gjorde en god kamp mot Arsenal, og får fornyet tillit. Leserne ønsker ikke å ta noen sjanser med Andy Robertson etter hamstringskaden, og vil heller ha Owen Beck som back up for Tsimikas.

Midtbane: Alex Oxlade-Chamberlain - 852 stemmer

Dette er første gangen Alex Oxlade-Chamberlain har vært den av midtbanespillerne som har fått flest stemmer av leserne. 

Midtbane: Tyler Morton - 805 stemmer

Leserne er ikke bare villige til å gi Tyler Morton Champions League-debuten, de vil sågar at 19-åringen skal starte kampen. 

Midtbane: Thiago Alcantara - 515 stemmer

Leserne ønsker at Thiago skal få enda mer spilletid etter skadeoppholdet, og sparer heller James Milner og Jordan Henderson, i tillegg til Fabinho.

Angrep: Takumi Minamino - 1052 stemmer

Leserne mener at japaneren er selvskreven i angrepet i denne kampen. Taki fikk nest flest stemmer av samtlige spillere.

Angrep: Divock Origi - 782 stemmer

Belgieren var syk da Liverpool slo Arsenal, men var tilbake i trening i går, og leserne vil ha ham rett inn på laget.

Angrep: Sadio Mané - 367 stemmer.

Senegaleseren er den av de faste på topp som leserne vil benytte i denne kampen.

Oppsummert: Caoimhin Kelleher - Neco Williams, Ibrahima Konate, Nathaniel Phillips, Kostas Tsimikas - Alex Oxlade-Chamberlain, Tyler Morton, Thiago Alcantara- Takumi Minamino, Divock Origi, Sadio Mané. 

Benken

På benken tar vi med de utespillerne som fikk flest stemmer av de som ikke kom med på laget. I tillegg tar vi med en keeper. 

Benken: Alisson Becker (140 stemmer), Adrian (14 stemmer), James Milner (394), Jordan Henderson (306), Mohamed Salah (277), Conor Bradley (232), Fabinho (186), Diogo Jota (161), Owen Beck (117), Trent Alexander-Arnold (97), Virgil van Dijk (94), Elijah Dixon-Bonner (89), Joel Matip (71), Andy Robertson (68).

* Joe Gomez fikk 339 stemmer selv om han er skadet og uaktuell til kampen.
* Kaide Gordon fikk 283 stemmer selv om han ikke er med i Liverpools Champions League-tropp, og dermed ikke er spilleberettiget.
* Naby Keita fikk 129 stemmer selv om han er skadet og uaktuell til kampen.
* Curtis Jones fikk 101 stemmer selv om han er skadet og uaktuell til kampen.
* Roberto Firmino fikk 18 stemmer selv om han er skadet og uaktuell til kampen.
* Harvey Elliott fikk 4 stemmer selv om han er skadet og uaktuell til kampen.