– Du kunne se på feiringen min at jeg ikke visste helt hva jeg skulle gjøre

Fabio Carvalho forteller om hvordan det var å score sitt første mål for Liverpool.

Fabio Carvalho kom inn for Harvey Elliott foran andre omgang mot Bournemouth. På det tidspunkt ledet allerede Liverpool 5-0. Den tidligere Fulham-spilleren gjorde Liverpools åttende mål i 9-0-seieren, da han satte en volley vakkert i hjørnet etter å ha blitt servert av en annen innbytter, Kostas Tsimikas.

Etter å ha scoret sitt første mål for sin nye klubb, sågar foran The Kop, hoppet Carvalho opp i luften i ren lettelse. 

– Du kunne se på feiringen min at jeg ikke visste helt hva jeg skulle gjøre. Jeg hoppet opp, og var bare glad da jeg feiret, sier Carvalho til Liverpoolfc.com.

– Jeg ønsket bare å gi noe tilbake til supporterne, for de har hjulpet meg helt siden jeg kom til klubben, og de har vist meg så mye kjærlighet. Forhåpentligvis klarer jeg å vise dem hvor takknemlig jeg er gjennom mine prestasjoner og scoringer, fortsetter tenåringen som fyller 20 år om et par dager. 

Fabio Carvalho gjør Liverpools åttende mål mot Bournemouth

Følte at noe var på gang

Carvalho følte seg sikker på at Liverpool ville slå tilbake i kampen mot Bournemouth, etter tre svake resultater i sesonginnledningen.

– Helt siden tapet mandag visste vi at vi måte gjøre noe for å ta de tre poengene i neste kamp. Det startet allerede på treningen tirsdag. Helt fra første spark på ballen da visste jeg at noe slikt som dette ville skje, for du kunne se det på innstillingen, viljen og hvor bra vi trente.

– Jeg skjønte at noe slikt som dette ville skje, men jeg trodde ikke seieren ville bli så stor som den ble. Forhåpentligvis kan vi bygge videre på dette. Variasjonen i scoringene viser bare kvalitetene til hver enkelt spiller, og også kvaliteten vår som kollektiv. Dette er så viktig, for det er laget som vinner kamper. Vi leverte en god prestasjon, som ble gjenspeilet av målene vi gjorde.

Luis Diaz, Harvey Elliott, Trent Alexander-Arnold, Roberto Firmino og Virgil van Dijk hadde sendt Liverpool fem mål foran før Carvalho entret banen. Et selvmål og enda et mål fra Firmino ble scoret før Carvalho gjorde sitt første mål for de røde. 

– I andre omgang så du at vi ønsket å score flere og flere mål. Beskjeden fra de erfarne spillerne, som Hendo og Millie, var å holde det gående og fortsette å presse. Vi gjorde det, holdt oss til kampplanen og resultatet vitner om det.